Spring naar content

Trainingen

Persoonlijke en team ontwikkeling.

Ontwikkeling. Het is super belangrijk. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook binnen je team. Hoe presteer je als individu en hoe is je balans tussen werk & privé? En hoe presteren alle individuen samen binnen één team? Coach+Result helpt je graag je vaardigheden uit te breiden. Leer bijvoorbeeld hoe je meer zelfvertrouwen krijgt of hoe je optimaal gebruik maakt van jouw kwaliteiten. Ontdek onze trajecten en trainingen in teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Al 9 jaar op rij de beste opleider van Nederland

Algemene brochure

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijke aandacht

Gemiddelde score 9,7

Praktijkgerichte voorbeelden

Individuele en teamontwikkeling.

We bieden verschillende trainingen. Voor je persoonlijke ontwikkeling én voor de ontwikkeling van je team. Lees meer over ons aanbod.

Persoonlijke ontwikkeling

Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, niet alleen op professioneel vlak maar ook op persoonlijk vlak. Hiervoor bieden we bijvoorbeeld diverse communicatietrainingen, waarin je leert om assertief en effectief te communiceren met collega’s en/of klanten. Wil je echt het maximale uit jezelf halen, bekijk dan onze trainingen persoonlijke drijfveren en persoonlijk leiderschap. Waar ga jij je dit jaar in ontwikkelen?

Teamontwikkeling

Ook voor teams bieden we diverse trainingsmogelijkheden. Verbeter je team bijvoorbeeld met een communicatietraining of verkooptraining. Welk traject je ook kiest, bij Coach+Result kies je voor resultaat. We bieden complete maatwerk incompany trajecten met groepstraining, individuele coaching en begeleiding. Deze combinatie zorgt voor het beste resultaat. Op korte én lange termijn. Benieuwd hoe dat eruit kan zien voor jouw team of afdeling? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Trainingen bij Coach+Result

De trainingen voor persoonlijke ontwikkeling & teamontwikkeling zijn een- of tweedaags en in kleine groepen van maximaal 6 personen. Op deze manier is er volop persoonlijke aandacht van een ervaren coach. We hebben een inspirerende omgeving waardoor je de training als een dag uit beleeft. Tijdens de training leer je de vaardigheden direct toepassen. Na afloop heb je bovendien een jaar lang toegang tot jouw persoonlijke online leeromgeving. Zo blijf je jezelf ontwikkelen.

Blijvende verbetering in jouw organisatie of team

Incompany

Concrete verandering realiseren in de praktijk, dat is waar het om gaat! Onze maatwerktrajecten zorgen voor een blijvende verbetering in jouw organisatie of team. Dit bereiken wij door het inzetten van de juiste mix van training en coaching. 

Beste opleider van Nederland
Beste opleider van Nederland