Spring naar content
Trainer-Coach

Michèle van Beekum

Michèle heeft een brede en gevarieerde werkervaring. Na het afronden van de Hoge Hotelschool heeft ze zich gericht op commerciële en dienstverlenende functies, waarbij ze haar vaardigheden en expertise heeft ingezet om organisaties te helpen groeien en ontwikkelen.

Tijdens haar werk in de uitzendbranche heeft Michèle waardevolle sales ervaring opgedaan, waarbij ze haar talenten voor communicatie, onderhandeling en overtuigingskracht kon inzetten. Als zelfstandig ondernemer heeft ze haar organisatorische vaardigheden verder ontwikkeld en heeft ze geleerd hoe ze een bedrijf vanaf de grond af opbouwt.

Wat Michèle onderscheidt is haar focus op persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. Ze gelooft dat de twee hand in hand gaan en dat de ontwikkeling van een organisatie alleen mogelijk is als de individuen die er werken ook groeien. Michèle is een motiverend persoon die anderen kan inspireren en helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Haar frisse ideeën en heldere inzichten hebben een positief effect op de mensen en organisaties waarmee ze werkt.

‘Stralend jezelf zijn. Haal het beste uit jezelf!’’