Spring naar content

Trainingen

Management trainingen.

Als leidinggevende ben je continu bezig met de aansturing en ontwikkeling van medewerkers, maar ook voor jou is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Niet iedereen is een geboren leider. Maar wij zijn ervan overtuigd dat veel management skills te leren zijn. Denk hierbij aan managementtrainingen en andere trajecten. Coach+Result biedt diverse programma’s op het gebied van managementvaardigheden, samenwerking en persoonlijke vaardigheden.

Al 9 jaar op rij de beste opleider van Nederland

Algemene brochure

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijke aandacht

Gemiddelde score 9,7

Praktijkgerichte voorbeelden

Maximaal rendement.

Wil jij maximaal rendement behalen met een managementtraining van Coach+Result? We bieden diverse maatwerk incompany trajecten, waarbij een effectieve cyclus wordt doorlopen: groepstrainingen – individuele coaching – begeleiding. Uit jarenlange ervaring weten we dat het doorlopen van de cyclus zorgt voor het beste resultaat, zowel op korte termijn als op lange termijn

Concrete verandering realiseren.

Het start met een training voor jouw teamleden op het gebied van verkoop, klantbeleving of persoonlijke ontwikkeling. Na een intensieve training wordt iedere medewerker individueel gecoacht en krijgt iedere medewerker een persoonlijk actieplan. In de laatste fase kom jij als manager aan bod met een managementtraining. Door het toepassen van de geleerde vaardigheden zorg je ervoor dat jij jouw medewerkers motiveert. Om het beste uit zichzelf te halen en het geleerde te blijven toepassen. Zo zorgen we voor blijvende verandering. En blijvend resultaat.

Persoonlijke ontwikkeling.

Als leidinggevende is het van belang dat je stevig in je schoenen staat. Jouw gedrag en uitstraling dragen namelijk bij aan het succes dat je behaalt. Bij Coach+Result weten we wat succes is en hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Onze persoonlijke ontwikkeling trainingen zijn dan ook uitermate geschikt voor managers. We bieden daarbij twee verschillende varianten:

Persoonlijk leiderschap

In de training persoonlijk leiderschap ontdek je wie je bent, wie je wilt zijn en hoe je dagelijks keuzes maakt in lijn met jouw persoonlijke levensmissie. Inzicht in deze vragen zorgt ervoor dat jij als manager al jouw kwaliteiten optimaal benut. En ook die van je medewerkers. Je richt jouw aandacht op zaken binnen de cirkel van invloed en wanneer nodig vergroot je deze invloed.

Persoonlijke drijfveren

Onze managementtraining Persoonlijke drijfveren zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt. In jouw drijfveren. Kwaliteiten. Valkuilen. Je leert op welke punten je je kunt ontwikkelen. Meer inzicht in jouw persoonlijke drijfveren maakt jou een betere manager.

Blijvende verbetering in jouw organisatie of team

Incompany

Concrete verandering realiseren in de praktijk, dat is waar het om gaat! Onze maatwerktrajecten zorgen voor een blijvende verbetering in jouw organisatie of team. Dit bereiken wij door het inzetten van de juiste mix van training en coaching. 

Beste opleider van Nederland
Beste opleider van Nederland