Spring naar content

Over ons

Trainingshuis voor succesvolle klantrelaties.

Inspirerende omgeving

Welkom in ons trainingshuis.

Welkom in ons trainingshuis. Een inspirerende omgeving niet alleen voor onszelf, maar ook voor de deelnemers. In ons moderne en sfeervol ingerichte pand volg je geen training, maar je beleeft een dag uit! Wij zijn gespecialiseerd in het vergroten van de commerciële slagkracht en het verhogen van de klantbeleving. Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij organisaties en medewerkers bij het realiseren van hun doelen. Wat kunnen wij betekenen voor jou, je team of organisatie?  Je bent van harte welkom voor een kennismaking en een eerste indruk van ons trainingshuis.

Visie op leren

Visie.

Coach+Result gaat uit van de kracht van de individu en zal daarom altijd in het leerproces samenwerken met individuele medewerkers om hen te inspireren en te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Het leertraject richt zich altijd op het behalen van concrete doelen. Wij werken met de praktijk als uitgangspunt en geloven in de sociaal cognitieve leertheorie; hierin wordt benadrukt dat mensen leren door observatie van anderen. Wij geloven dat het leerproces nieuwsgierigheid moet opwekken, plezier moet geven en veranderbereidheid tot stand moet brengen en oefeningen in trainingen heel praktisch, ‘hands-on’ en direct herkenbaar en bruikbaar in de eigen praktijk moet zijn.

De route die wij volgen is om deelnemers te laten exploreren in deze oefeningen waardoor inzichtelijk wordt waarin deelnemers al vaardig zijn en waarin niet of deels. Dit alles in een veilige leeromgeving, waarin medewerkers samen met een vertrouwde trainer-coach, door ‘trial and error’ kunnen ontdekken waarom bepaalde zaken anders en beter kunnen. Door deelnemers aan een training vervolgens periodiek te coachen en te voorzien van feedback, kan een blijvende verbetering in zowel attitude als vaardigheid worden bereikt.

Lees meer

Inspirerende omgeving.

  • Trainingsmappen Coach+Result
  • Social space Coach+Result Trainingshuis
  • Lunch Coach+Result training
  • Social space Coach + Result Trainingshuis
  • Lunch training C+R

Coach+Result op instagram.