Spring naar content

Concrete verandering in de praktijk

Alle trainingen worden toegespitst op de wensen en behoeften van de klant waardoor er échte praktijksituaties gebruikt worden tijdens de trainingen. Concrete verandering realiseren in de praktijk, dat is waar het om gaat! Dit doen we met een mix van klassikaal en individueel. Bij de klant op onze eigen trainingslocatie of zelfs online. Ga voor resultaat en verbeter je team of ontwikkel jezelf bij Coach+Result!

 

 

Succes is de motor van elk bedrijf, het resultaat van alle inspanningen. Als team en persoon wil je ook succesvol zijn. Dat geeft het werk zin en maakt het nog eens veel leuker. Wij zijn gespecialiseerd in het vergroten van de commerciële slagkracht en het verhogen van de klantbeleving. Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij organisaties en medewerkers bij het realiseren van hun doelen.

 

 

 

Inspirerende omgeving.

Welkom in ons trainingshuis. Een inspirerende omgeving niet alleen voor onszelf, maar ook voor de deelnemers. In ons moderne en sfeervol ingerichte pand volg je geen training, maar je beleeft een dag uit!

Ons team.

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen, die ieder op hun manier succesvol willen zijn in wat ze doen. Ga je een samenwerking aan met Coach+Result, dan krijg je met (een van) ons te maken. Maak alvast kennis!

Werken bij Coach+Result.

Wil je onderdeel zijn van dit leuke team? Wij zijn gespecialiseerd in het vergroten van de commerciële slagkracht, het verhogen van de klantbeleving en medewerkersbetrokkenheid. In 20 jaar hebben wij al meer dan 25 duizend mensen getraind. En dat maken we nooit moeilijker dan het is. In onze training en coaching gebruiken we échte praktijksituaties. Deelnemers ervaren meteen wat het toepassen van nieuwe vaardigheden oplevert. Dit typeert hoe wij zelf ook werken.

Wij zijn ‘doeners’. Mensen met eigen initiatief, die proactief hun taak tot een succes willen maken. Een hecht team, dat hard werkt maar vooral veel plezier met elkaar beleeft. Denk jij dat je wel in ons team past? Bekijk dan de openstaande vacatures. Zijn die er niet? Dan kun je ons natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen.

Trainer-Coach / Accountmanager

Wil jij onderdeel zijn van ons team? Bij Coach+Result zijn wij gespecialiseerd in het vergroten van de commerciële…

Lees meer

Trainer-Coach (flexibel inzetbaar, parttime)

Wil jij onderdeel zijn van ons team? Bij Coach+Result zijn wij gespecialiseerd in het vergroten van de commerciële…

Lees meer