Wij zijn

Group 8

Trainingshuis voor succesvolle klantrelaties.

Succes is de motor van elk bedrijf, het resultaat van alle inspanningen. Want zonder succes heb je geen bestaansrecht. Maar ook als team en persoon wil je succesvol zijn. Dat geeft het werk zin en maakt het ook nog eens veel leuker. Wij weten hoe succes werkt, in verkoop, klantbeleving en medewerkersbetrokkenheid. Coach+Result vergroot de commerciële slagkracht en versterkt de teamspirit. Dát is de definitie van succes.

Producten verkopen zichzelf niet. Wij weten wat nodig is voor succesvolle sales en kwalitatieve klantbeleving. Training en coaching maken wij nooit moeilijker dan het is. Wij gebruiken échte praktijksituaties. Deelnemers ervaren hierdoor meteen wat het toepassen van nieuwe vaardigheden oplevert. En dan pakken we door, we zorgen voor draagvlak en borging om zeker te weten dat alle inspanningen resultaat hebben. Dat het wérkt.

 

 

 

We doen het samen. Dat wil zeggen: in trainingen creëren we een team dat samen wil leren, wil werken én lachen. Want dan leer je het meest. Maar voorop staat respect. Voor elkaar, voor het bedrijf en de klant. Want neem van ons aan: Verkoop en klantbeleving is een kwestie van vruchtbaar contact tussen mensen. Dat is de essentie. Daar komt vertrouwen bij kijken, verstand van zaken en oprechte interesse.

Grote doelen beginnen met kleine stappen. Wil je de wereld veroveren, dan moet je je daarnaar gedragen. Als management, als team en ieder individu. Op alle niveaus grijpt Coach+Result in. Dit doen we blended; een mix van klassikaal, individueel en online, bij de klant of op onze eigen trainingslocatie.

 

 

Trainingshuis.

Welkom in ons trainingshuis. Een inspirerende omgeving niet alleen voor onszelf, maar ook voor de deelnemers. In ons moderne en sfeervol ingerichte pand volg je geen training, maar je beleeft een dag uit!

Coach+Result Trainingshuis
Coach+Result Social Space
Coach+Result Ontvangst
Coach+Result

Ons team.

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen, die ieder op hun manier succesvol willen zijn in wat ze doen. Ga je een samenwerking aan met Coach+Result, dan krijg je met (een van) ons te maken. Maak alvast kennis!

Werken bij Coach+Result.

Wil je onderdeel zijn van dit leuke team? Wij zijn gespecialiseerd in het vergroten van de commerciële slagkracht, het verhogen van de klantbeleving en medewerkersbetrokkenheid. In 20 jaar hebben wij al meer dan 25 duizend mensen getraind. En dat maken we nooit moeilijker dan het is. In onze training en coaching gebruiken we échte praktijksituaties. Deelnemers ervaren meteen wat het toepassen van nieuwe vaardigheden oplevert. Dit typeert hoe wij zelf ook werken.

Wij zijn ‘doeners’. Mensen met eigen initiatief, die proactief hun taak tot een succes willen maken. Een hecht team, dat hard werkt maar vooral veel plezier met elkaar beleeft. Denk jij dat je wel in ons team past? Bekijk dan de openstaande vacatures. Zijn die er niet? Dan kun je ons natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen.

Open Sollicitatie

Staat er geen passende vacature voor je tussen, maar denk je dat je een waardevolle toevoeging bent voor...

Lees meer

Trainer / Coach

Wil je onderdeel zijn van ons team? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven trainer/coach! Wij...

Lees meer