Spring naar content

Timemanagement

Efficiënt en effectief omgaan met tijd

Verbeter je team en ontwikkel jezelf bij Coach+Result.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Introductie

Uitval op werk is vaak stressgerelateerd. Voorkom dat je overloopt en door de bomen het bos niet meer ziet. Plan en organiseer je werkzaamheden efficiënt, hiermee zorg je voor een betere balans. Wil jij jouw (werk-) tijd efficiënter en effectiever benutten, dan is de cursus timemanagement passend voor jou! Hierin ligt de focus op timemanagement vaardigheden, die direct toepasbaar zijn en leiden tot zichtbare verbetering.

Result

Met de training timemanagement ga je efficiënter en effectiever om met jouw (werk-)tijd, doordat je jouw werkzaamheden goed plant en organiseert. Je kent jouw persoonlijke valkuilen op het gebied van timemanagement en je weet op welke manier je hier mee om moet gaan. Daarnaast breng je structuur aan in je dagelijkse werkzaamheden en prioriteer je jouw werkzaamheden.

Voor wie?

Voor medewerkers en leidinggevenden die hun werkzaamheden efficiënter willen indelen, hun (werk-) tijd effectiever willen benutten en balans willen in hun werk- en privéleven.

Wat ga je leren?

Aanbrengen van structuur
Effectiever en efficiënter om gaan met tijd
Prioriteren (Eisenhower-methode)
Werken met verschillende Time Management tools
‘Nee’ leren zeggen (HOND methodiek)
Tijdbespaarders
Inzicht in persoonlijke valkuilen rondom het managen van tijd

Hoe wij werken

Ervaringen

Benieuwd naar incompany mogelijkheden?

Concrete verandering realiseren in de praktijk, dat is waar het om gaat! Onze maatwerktrajecten zorgen voor een blijvende verbetering in jouw organisatie of team door het inzetten van de juiste mix van training en coaching, gevolgd door een proces van interne verankering.