Spring naar content

Trainingen

Verkoop trainingen

Op zoek naar verkooptrainingen met maximaal rendement? Sales is een vak apart. Geen enkel product of dienst verkoopt zichzelf, dat is jouw taak. Nieuwe klanten werven door middel van acquisitie en het actief vragen naar leads. Je klantenbestand onderhouden en meer omzet genereren bij bestaande klanten. Op zoek naar een effectieve verkooptraining? Dan zit je goed bij de Beste Sales Opleider van Nederland. Bekijk ons aanbod verkooptrainingen.

Al 9 jaar op rij de beste opleider van Nederland

Algemene brochure

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijke aandacht

Gemiddelde score 9,7

Praktijkgerichte voorbeelden

Optimaal resultaat.

Wij streven naar optimaal resultaat met onze verkooptrainingen. Concrete verandering realiseren in de praktijk, dat is waar het om gaat! Onze maatwerk incompany trajecten zorgen voor een blijvende verbetering in jouw organisatie of team. Dit bereiken wij door het inzetten van de juiste mix van training en coaching.

Verkooptraining

We starten met een effectieve verkooptraining voor de medewerkers. Zij worden in kleine groepen getraind van maximaal 6 personen. Hiermee garanderen we individuele aandacht.

Individuele coaching

Wanneer de medewerkers de verkooptraining hebben gevolgd, worden zij individueel gecoacht op de werkplek. Na afloop van deze coaching sessie ontvangen de medewerkers een uitgebreid actieplan met persoonlijke doelen en acties.

Begeleiding na de salestraining

Het actieplan van iedere medewerker wordt na de salestraining intern begeleid. Leidinggevenden worden gefaciliteerd bij het verankeren van de nieuw aangeleerde vaardigheden in de dagelijkse praktijk van de medewerkers. Dit doen we met onze training coachen en begeleiden.

Onze ervaring met salestrainingen

In 20 jaar hebben wij ruim 25.000 mensen getraind. We zijn doeners en ondersteunen organisaties en medewerkers bij het realiseren van hun doelen. We maken een mix van klassikaal en individueel. Bij de klant, op onze eigen trainingslocatie of zelfs online. Deelnemers van onze verkooptrainingen ervaren meteen wat het toepassen van nieuwe vaardigheden hen oplevert.

Blijvende verbetering in jouw organisatie of team

Incompany

Concrete verandering realiseren in de praktijk, dat is waar het om gaat! Onze maatwerktrajecten zorgen voor een blijvende verbetering in jouw organisatie of team. Dit bereiken wij door het inzetten van de juiste mix van training en coaching. 

Beste opleider van Nederland
Beste opleider van Nederland