Spring naar content

Impactvol presenteren

Professioneel presenteren met impact

Verbeter je team en ontwikkel jezelf bij Coach+Result.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Introductie

Binnen veel functies is het geven van presentaties aan de orde van de dag. Binnen andere functies komt het juist sporadisch voor, dat kan het extra spannend maken. Of je nu veelvuldig presenteert of af en toe en of het nu gaat om presentaties aan collega’s, leidinggevenden en/of klanten. Je wilt dat je met plezier en zelfvertrouwen, krachtige presentatie neerzet die impact heeft op je publiek. Dit leer je in de training Impactvol Presenteren van Coach+Result. Je gaat hierin aan de slag met praktische presentatievaardigheden, die zowel de kwaliteit van jouw presentaties als jouw plezier in presenteren direct verhogen.

Voor wie?

Voor professionals die met plezier en zelfvertrouwen, een krachtige presentatie willen neerzetten.

Wat ga je leren?

Jouw one-minute story

Jouw zelfbeeld Gebruik van houding en stem

Aandacht voor de opbouw in jouw presentatie

Het doel van jouw presentatie

Je boodschap formuleren

Analyse van je doelgroep

Verzamelen van informatie

Leren van fouten

Oefenen met presenteren

Structuur van je presentatie

Interactie met je publiek

Je presentatie nog boeiender maken

Gebruik van PowerPoint en multimedia

Stressreductie

Je voorbereiding

Plannen en inventariseren

Hoe wij werken

Bij Coach+Result ligt de focus op het resultaat. Wij trainen in kleine groepen hierdoor, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Onze trainingen worden afgestemd op de
praktijksituatie en persoonlijke leerdoelen van onze deelnemers. Wij gaan voor lachend leren. Hiermee garanderen wij resultaat!

Voorbereiding deelnemers
Voorafgaand aan de training ontvangt iedere deelnemer inloggegevens voor de online leeromgeving. Deze bevat enkele opdrachten ter voorbereiding op de training waarmee hij/zij de Trainer-Coach input kan geven voor het afstemmen van de training op de eigen praktijksituatie en persoonlijke leerdoelen. De studiebelasting bedraagt ca. 2 uur.

Training
De  training Impactvol presenteren van Coach+Result kent een intensief programma. Wij vragen cursisten, het geleerde direct te toetsen in de praktijk. Het
trainingsprogramma kenmerkt zich onder andere door: focus op resultaat en interactie met behulp van diverse leervormen zoals rollenspellen.

Begeleiding
Gedurende een consultatieperiode van twee maanden kunnen deelnemers telefonisch contact opnemen met de Trainer-Coach voor het beantwoorden van vragen en begeleiding. Aanvullend kunnen zij, voor de periode van één jaar, toegang krijgen tot de online leeromgeving.

Investering

Eendaagse training impactvol presenteren à € 545,00 excl. BTW incl. lesmaterialen per persoon (exclusief € 38,00 p.p.p.d. arrangementskosten)

Ervaringen

Benieuwd naar incompany mogelijkheden?

Concrete verandering realiseren in de praktijk, dat is waar het om gaat! Onze maatwerktrajecten zorgen voor een blijvende verbetering in jouw organisatie of team door het inzetten van de juiste mix van training en coaching, gevolgd door een proces van interne verankering.