Spring naar content

Communicatietraining

Tijdens een communicatietraining van Coach+Result leer je alles over effectief en succesvol communiceren. We weten allemaal dat goede communicatie de sleutel is tot succes. Het kan je organisatie laten groeien tot grote hoogten. Bij veel bedrijven wordt hier echter niet tot nauwelijks aandacht aan besteed. Zonde! Met een goede communicatietraining ontwikkel je je medewerkers namelijk tot ware professionals. Coach+Result biedt communicatietrainingen met verschillende focusonderwerpen. Alles om jou te leren hoe je succesvol en effectief kunt communiceren.

Ons aanbod

Het aanbod van communicatietrainingen is groot. Bij Coach+Result hebben we onze trainingen onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het voor jou duidelijker is wat je van een bepaalde training kunt verwachten. Bekijk het trainingsoverzicht om te zien welke categorieën en bijbehorende onderwerpen wij aanbieden. Met betrekking tot de communicatievaardigheden training lichten we hieronder alvast twee varianten uit: assertief en effectief communiceren & communiceren met klanten.

Assertief en effectief communiceren

De training assertief en effectief communiceren is vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling. Communiceren doen we namelijk niet alleen tijdens het werk, maar ook in ons privéleven. Met je partner, familie, vrienden of kinderen bijvoorbeeld. Weet jij van jezelf hoe je communiceert? Spreek jij mensen uit je omgeving – of misschien zelfs daarbuiten – proactief aan op hetgeen wat anders of beter kan? En hoe geef én ontvang je feedback? Als je vindt dat je hier nog stappen in de kunt maken dan is deze communicatietraining iets voor jou.

Communiceren met klanten

Ben je benieuwd hoe je een waardevolle relatie met je klanten op kunt bouwen? Wij lichten vast een tipje van de sluier: goede communicatie is hierin key. Je kunt je onderscheiden van concurrenten door uit te blinken in klantcontact. Offline, maar natuurlijk ook online. Hoe je dat doet? Dat leer je tijdens de training impactvol online klantcontact. Of leer meer over hoe je klanten telefonisch het best te woord kunt staan tijdens de communicatietraining klant- en servicegericht telefoneren.

Communicatietraining

Open communicatietraining of maatwerktraject?

Wij proberen voor iedereen de juiste cursus communicatievaardigheden aan te bieden. Daarom kun je bij ons kiezen uit zowel open communicatietrainingen als maatwerktrajecten voor afdelingen of teams. Iedere vraag is anders. Wat de beste optie is, hangt dus af van jouw wensen.

Open communicatietraining

Een open communicatietraining is vooral geschikt als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Kies een onderwerp wat jou persoonlijk aanspreekt of waar je je nog verder in wilt ontwikkelen. Je kunt je inschrijven op de training naar wens en zit verder nergens aan vast. De open trainingen vinden het gehele jaar door plaats.

Maatwerktraject voor bedrijven en teams

Als bedrijf wil je natuurlijk dat je medewerkers uitblinken in communicatie. Zowel onderling als met klanten en leveranciers. Welke onderwerpen meer aandacht verdienen is bij elk bedrijf anders. Daarom bieden we ook communicatietrainingen voor teams. Dit zijn altijd maatwerktrajecten.

In deze maatwerktrajecten geef je zelf aan op welk gebied je je medewerkers wilt trainen. Wij bouwen de training zo op dat al deze onderwerpen behandeld worden. Vaak trainen we complete afdelingen en teams, zodat een consistente handelswijze en communicatie ontstaat. In de maatwerktrajecten krijgt het management ook de handvatten om medewerkers te begeleiden. Dit doen we met een training effectief coachen en begeleiden. Ook dat is namelijk communicatie. Met deze opzet zorgen we ervoor dat er concrete verandering gerealiseerd wordt, ook op de lange termijn.

Ontwikkelen met een communicatietraining

Zoals je leest zijn de ontwikkelmogelijkheden op het gebied van communicatie eindeloos. Gelukkig ben je nooit te oud om te leren! Wil je advies over welke communicatietraining nu geschikt is voor jou? Laat het ons dan even weten. We geven je graag een persoonlijk advies. Bel naar 076-231 01 00 of stuur een mail naar info@coachresult.nl.