Spring naar content

Persoonlijke drijfveren

Maximaal ontwikkelen door inzicht in overtuigingen

Verbeter je team en ontwikkel jezelf bij Coach+Result.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Introductie

Wil jij je maximaal ontwikkelen als persoon, dan is het goed om te kijken naar de onderliggende drijfveren van gedrag. Als je inzicht hebt in jouw persoonlijke drijfveren én in de kwaliteiten en valkuilen die horen bij jouw persoonlijkheidstype, dan kun je zien op welke punten jij je nog kunt ontwikkelen. In de training persoonlijke drijfveren wordt ook aandacht besteed aan de andere persoonlijkheidstypes, dit helpt je verder in het contact en de samenwerking met anderen, zowel zakelijk als privé.

Result

Na de training in persoonlijke drijfveren maak je bewuste keuzes die goed zijn voor jezelf, je collega’s en je klanten. Je hebt inzicht in je onbewuste overtuigingen en weet hoe deze overtuigingen je soms in de weg zitten. Ook ben je bekend met de verschillende persoonlijkheidstypes en de daarbij horende kwaliteiten en valkuilen. Hierdoor weet je op welke vlakken je nog kunt ontwikkelen en kun je beter omgaan met collega’s die een ander persoonlijkheidstype hebben. Verder ontdek je wat jouw eigen ‘gebruiksaanwijzing’ is en wat voor collega of manager je eigenlijk bent.

Voor wie?

Voor professionals die zich verder willen ontwikkelen en willen ontdekken waar hun ontwikkelpotentieel ligt.

Wat ga je leren?

Bepalen van de eigen kernkwaliteiten
Doorzien van eigen patronen
Inzicht in de verschillende persoonlijkheidsmodellen
Typeren van uw persoonlijkheid
Het PLUS Persoonlijkheidsmodel
Bijstellen van belemmerende overtuigingen
Omgaan met polariteiten en daarin bewuste keuzes maken

Hoe wij werken

Ervaringen

Benieuwd naar incompany mogelijkheden?

Concrete verandering realiseren in de praktijk, dat is waar het om gaat! Onze maatwerktrajecten zorgen voor een blijvende verbetering in jouw organisatie of team door het inzetten van de juiste mix van training en coaching, gevolgd door een proces van interne verankering.