Spring naar content

5x inspiratie voor teamtrainingen

De productiviteit van je team stijgt als jij en je collega’s onderling beter samenwerken. Maar hoe doe je dat dan? Hoe zorg je ervoor dat je naar dezelfde doelen toewerkt? Het volgen van een training samen met je team kan hierbij helpen. In dit artikel lichten we 5 teamtrainingen voor jullie uit, waar jullie op persoonlijk vlak én als team sterker van worden. Want zeg nou zelf: het is toch veel leuker om samen te groeien?

 

Welke trainingen passen bij jouw team?

Er zijn veel verschillende soorten teamtrainingen te vinden. Bij Coach+Result is het mogelijk om alle trainingen met je team te volgen. Ook bieden we complete ontwikkeltrajecten voor teams! Wat belangrijk is, is dat ieder team anders is. Hier zal je dus ook jouw training op aan moeten passen. Tussen onderstaande onderwerpen zit vast iets wat bij jullie team past.

 

1. Communicatie

Communicatie is en blijft belangrijk binnen ieder bedrijf. Niet alleen extern, maar ook intern. Ieder mens is anders en iedereen communiceert ook anders. Bij Coach+Result weten we wat communicatie is en hoe we dit verbeteren. Afgelopen jaren zijn wij dan ook uitgeroepen tot De Beste Opleider van Nederland in de categorie communicatie!

 

Met onze training over Interne Communicatie verbeteren jullie de communicatie binnen jullie team. Dit zorgt voor een prettigere sfeer en goede samenwerking. Maar wist je dat een verbetering van de interne communicatie ook bijdraagt aan de externe communicatie? Uiteindelijk is de klant dus de grote winnaar!

 

Naast deze communicatietraining bieden we ook een teamtraining stijlflexibel communiceren. Hierin ontdekken jij en je collega’s jullie kwaliteiten en valkuilen. Met een DISC analyse krijgen jullie inzicht in ieders gedragsstijl. Herken jouw gedragsstijl en die van collega’s en leer hoe je hier goed mee om kunt gaan. Zo haal je het beste uit jezelf én uit jouw collega’s!

Teamtrainingen

2. Acquisitie en relatiebeheer

Ben jij met jouw team verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties? Ben je van plan om nog meer succesvolle relaties op te bouwen in de toekomst? Zorg voor optimale resultaten en zichtbare verbetering op de lange termijn.

 

Na de teamtraining face-to-face acquisitie en relatiebeheer ben je met jouw team in staat om gesprekken met klanten efficiënt in te richten. Op deze manier benut je de tijd op de juiste manier. Je inventariseert de klantbehoefte en stemt je advies af op de klant. Je kunt direct de geleerde gesprekstechnieken toepassen in de praktijk!

 

3. Telefoneren

Hoe sterk zijn jij en jouw collega’s aan de telefoon? Verbeter jullie skills met een gezamenlijke telefoontraining. Zo bieden wij een training klant- en servicegericht telefoneren, waarin de volgende vragen aan bod komen: Maak je de juiste indruk als je de telefoon opneemt? Ben jij een prettige gesprekspartner? Haal je het gewenste resultaat? Na de training maakt jullie team een professionele en representatieve indruk aan de telefoon!

 

Is jouw team verantwoordelijk voor het inplannen van service afspraken? Volg dan samen de training telefonisch afspraken maken. Of jullie nu verantwoordelijk zijn voor het inplannen van afspraken voor een artsenvisite, de levering van een nieuwe tv of het onderhoud van de cv-ketel; na deze training werken jullie effectief én efficiënt.

 

4. Omgaan met grensoverschrijdend gedrag

Heeft jouw team vaak te maken met grensoverschrijdend gedrag in klantcontact? Willen jullie elkaar ondersteunen bij het omgaan met agressie op de werkplek? Bekijk dan eens onze training omgaan met grensoverschrijdend gedrag. Hierin bieden we jouw team handvatten om doeltreffender om te gaan met deze situaties en zelfstandig of gezamenlijk effectief te de-escaleren. Voor een prettige werkomgeving.

 

5. Presenteren

Presenteer je veel tijdens je dagelijkse werkzaamheden? Vind je het spannend om te presenteren? Een krachtige presentatie neerzetten is vaak nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Een presentatie moet impact hebben op je publiek, zodat ze zich de presentatie blijven herinneren. Door deze training samen met je collega’s te volgen, verbeter je meteen de kwaliteit van alle interne meetings en presentaties.

 

Tijdens de training impactvol presenteren ga je aan de slag met praktische vaardigheden om de kwaliteit en het plezier van presenteren te versterken. Zet een sterke presentatie neer en haal meer plezier en zelfvertrouwen uit presenteren voor een publiek.

 

Ontwikkel je team

Heb je onze inspiratietrainingen bekeken en ben je op zoek naar een professioneel teamtraject? Dan helpen we je bij Coach+Result graag verder. Wij leveren meer dan een eenmalige training. Wij bieden volledige maatwerk trajecten gericht op succes op de lange termijn. Daarbij tillen we jouw team naar een hoger niveau.

 

Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen en je kunt vrijblijvend een voorstel op maat aanvragen.

 

Je bent nooit uitgeleerd!

Ontdek onze bijpassende trainingen.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.