Home > Ontwikkel jezelf > Acquisitie en relatiebeheer

Acquisitie en relatiebeheer

Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is een belangrijk onderdeel van verkoop. Haal jij eruit wat erin zit? Hoe bind jij jouw relaties? Hoe is jouw conversie? En de omzet? Vaak kunnen je commerciële- en gespreksvaardigheden nog verbeteren. De training acquisitie en relatiebeheer leidt tot een direct zichtbare verbetering van jouw resultaten. Succesvolle relaties voor de lange termijn en meer rendement uit jouw klantgesprekken.

Wat levert het op?

Jij richt de gesprekken met klanten efficiënt in, hierdoor benut jij de beschikbare (verkoop-) tijd effectief. Verder spiegel jij je goed aan verschillende klanttypen, hierdoor creëer je direct een goede sfeer en ben jij een prettige gesprekspartner. Jij positioneert je krachtig met een one-minute story en inventariseert de klantbehoefte grondig, zodat jij je advies kunt afstemmen op de klant. Ook ga je op de juiste manier om met bezwaren en kom je snel tot het gewenste resultaat, omdat jij passende gesprekstechnieken, verkooptechnieken en afsluittechnieken gebruikt.

Voor wie?

Jij wilt maximaal rendement halen uit jouw gesprekken met klanten en prospects en goede relaties opbouwen voor de lange termijn. De training voor succesvol relatiebeheer is onder andere voor: accountmanagers, relatiemanagers, buitendienst medewerkers, verkoop/sales medewerkers.

Meer weten?

Meer informatie over de investering, duur, trainingstijden en locatie? Download de brochure. Wil je meer informatie over de inhoud van het trainingsprogramma of wil je een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Neem voor deze training contact op met onze binnendienst

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure download training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken.

  • Tweedaagse training acquisitie- en relatiebeheer
  • Trainen in kleine groepjes (max. 6 deelnemers)
  • Persoonlijke aandacht
  • Praktijkgerichte voorbeelden
  • Ervaren trainer/coach
  • Persoonlijke online leeromgeving (één jaar toegang)

Voor deze training zijn nog geen data bekend

Ook interessant voor jou:

Coaching

Bekijk training

Acquisitie en Relatiebeheer

Bekijk training

Time management

Bekijk training