Spring naar content

In the spotlight: onze training Effectief coachen en begeleiden

Deze week lichten we opnieuw één van onze trainingen uit. Ben jij je bewust van de manier waarop je collega’s coacht en/of begeleidt? Haal eruit wat erin zit! Ontdek hoe je op een effectieve manier coachend leiding kan geven. Hoe betrokken zijn jouw medewerkers, hoe is het met de productiviteit van jouw team gesteld en hoe benut je de talenten van jouw collega’s? Dat zijn vragen die we uitgebreid tijdens onze training effectief coachen en begeleiden bespreken.

Effectief coachen en begeleiden, hoe werkt het? 

In de training wordt een effectief coachplan opgesteld. Hiermee zorg je voor structuur in het coachen en begeleiden van jouw medewerkers. Door middel van een goede voorbereiding, benut je jouw tijd efficiënt en effectief. Daarna ben jij in staat om de voortgang van jouw medewerkers consequent te monitoren en bij te sturen.

Verbetertrajecten voor teams

Het is mogelijk om onze training over coachen en begeleiden los te volgen, maar we bieden ook complete ontwikkeltrajecten voor teams. Met een combinatie van training en coaching, gevolgd door een proces van interne verankering. Zodat je niet alleen resultaat ziet op korte termijn, maar ook op lange termijn.

Meer informatie over effectief coachen en begeleiden

Wil je meer informatie over de training? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We gaan met je in gesprek en dan bespreken we graag alle mogelijkheden. Meld je je aan voor de training effectief coachen en begeleiden? Dan vragen we je om je via ons online portaal al voor te bereiden. Op deze manier kunnen we tijdens de training direct ingaan op jouw specifieke situatie. Ben jij klaar om een professional in effectief coachen en begeleiden te worden?