Home > Ontwikkel jezelf > Effectief coachen en begeleiden

Effectief coachen en begeleiden

Coachend leidinggeven is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat je uit je team haalt wat erin zit. Hoe betrokken gemotiveerd en betrokken zijn medewerkers? Hoe is het gesteld met de productiviteit en benut je de talenten van je medewerkers? Vaak kun je hier nog winst behalen. Daarom bieden wij een training aan die zich richt op coachend leidinggeven. Met de training effectief coachen en begeleiden zorg je voor verbetering op de lange termijn door consequente en planmatige coaching en begeleiding van je medewerkers.

Wat levert het op?

Je stelt een effectief coachplan op, hiermee zorg je voor structuur in het coachen en begeleiden van je medewerkers. Door coachgesprekken goed voor te bereiden, benut je de beschikbare coachtijd efficiënte en effectief. Van te voren bepaal je het competentiekader, waarop jij je medewerkers aanstuurt. Ook monitor jij de voortgang consequent en stuur jij bij waar dat nodig is. Verder gebruik je verschillende coachtechnieken om je medewerkers te inspireren en motiveer jij hen steeds het beste uit zichzelf te halen.

Voor wie?

Jij hebt een leidinggevende functie en wilt het volledige potentieel van je medewerkers benutten. Onder andere voor teamleiders, managers, verkoopleiders, filiaalmanagers en directie.

Meer weten?

Meer informatie over de investering, duur, trainingstijden en locatie? Download de brochure. Wil je graag meer weten over ons aanbod trainingen en coaching? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren trainers vertellen je graag meer.

Neem voor deze training contact op met onze binnendienst

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure download training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken.

  • Tweedaagse training effectief coachen en begeleiden
  • Trainen in een kleine groep (max. 6 deelnemers)
  • Persoonlijke aandacht
  • Praktijkgerichte voorbeelden
  • Ervaren trainer/coach
  • Direct toepassen geleerde vaardigheden
  • Persoonlijke online leeromgeving (één jaar toegang)

Voor deze training zijn nog geen data bekend

Ook interessant voor jou:

Coaching

Bekijk training

Acquisitie en Relatiebeheer

Bekijk training

Time management

Bekijk training