Spring naar content

Succes case Phact

Als team en als persoon wil je succesvol zijn. Dat geeft je werk voldoening. Bij Coach+Result hebben we samen met de medewerkers van Phact gewerkt aan de communicatieve en commerciële vaardigheden van de techneuten. Het doel: investeren in een fijne klantrelatie en die vervolgens succesvol verder kunnen uitbouwen.

Over Phact

ICT in dienst van jouw onderneming. Dat is de missie van Phact. Phact onderscheidt zich met de professionals die er werken. Zij hebben stuk voor stuk passie voor ICT en zijn graag betrokken bij het succes van hun klanten.

Nulmeting

Phact heeft de wens om aan de slag te gaan met de soft skills van iedereen die klantcontact heeft. Er zijn bij de aanvang van het traject nog geen concrete afspraken gemaakt als het gaat om klantcontact. Met onze training wordt dus een ontwikkelproces gestart. Een mooie stap om aan bij te dragen vinden wij!

Tweedaagse training acquisitie en relatiebeheer

Na de voorbespreking volgde een tweedaagse training acquisitie en relatiebeheer voor de techneuten van Phact. De doelstellingen van het traject zijn:

  • Concrete afspraken maken omtrent face-to-face contact richting klanten
  • Uniformiteit binnen het team creëren
  • Het team in staat stellen een goed gestructureerd gesprek te voeren
  • Het rendement verhogen bij alle relaties in de portefeuille

Tijdens de training is aandacht besteed aan uniformiteit, het creëren van een gunfactor, structuur aanbrengen in gesprekken, klantbehoeften achterhalen, commerciële kansen herkennen en afsluittechnieken.

Result bij Phact

Bij Phact zijn ze blij met het traject!

“Door de trainingen van Coach+Result hebben we goede stappen gezet richting betere klantcommunicatie. Onze collega’s werken uniformer en kansen worden nu al beter opgevolgd.”

Samen aan de slag met een coachingstraject?

Ben jij na het lezen van deze klantcase enthousiast geworden en wil je ook een coaching traject bij ons volgen? Bij Coach+Result hebben we een passend advies voor de ontwikkeling van jou en jouw team. Ieder traject wordt op maat gemaakt. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Je bent nooit uitgeleerd!

Ontdek onze bijpassende trainingen.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.