Spring naar content

Bloed, zweet & trainen met Matrix

Regelmatig gebruiken wij onze kreet: Bloed, zweet & trainen. Laten we nou één klant hebben die dit soms bijna letterlijk neemt, namelijk Matrix! Zij gaan ook voor bloed, zweet en trainen voor het mooiste resultaat. Inmiddels werken we al bijna tien jaar samen met dit gedreven team. Graag zetten we deze klant in het zonnetje vanwege de fijne samenwerking die we hebben! 

Over Matrix

Matrix biedt een complete serie cardio-, kracht- en groepstrainingsapparatuur voor fitnessclubs, luxe resorts en sportploegen. Daarnaast bieden ze apparatuur van clubkwaliteit voor thuis. Zodat iedereen kan trainen met een workout van fitnessclubkwaliteit, zowel op de club als thuis. Het team van Matrix is erg gedreven en dit zorgt voor een krachtige samenwerking. 

Matrix bloed zweet en trainen

Onze krachtige samenwerking

Al bijna tien jaar trainen we met het team van Matrix op verschillende niveaus. Er zijn veel overeenkomsten tussen trainen op de werkvloer & in de sportschool:

  • We werken met een doelgerichte aanpak. Net zoals iedere sporter specifieke doelen stelt (zoals kracht opbouwen of conditie verbeteren), stellen wij met onze klant Matrix duidelijke doelen voor iedere trainingssessie. Dit zorgt voor een gerichte aanpak waarbij specifieke vaardigheden worden ontwikkeld die direct bijdragen aan de bedrijfsdoelen, zoals betere klantcommunicatie of verhoogde verkoopresultaten.
  • We geloven beide in het totaalplaatje. Zo nemen wij de hele organisatie mee in ons traject. Je traint immers niet één spiergroep, maar gaat voor het volledige plaatje. Samen zorgen we ervoor dat de algehele conditie van de organisatie (en het individu) verbeterd wordt. Door training te combineren met coaching zorgen we ervoor dat al het geleerde toegepast blijft worden in de praktijk. Hierdoor bereiken we resultaat op korte én op lange termijn. 
  • Matrix weet als geen ander dat herhaling in training resultaat oplevert, zowel fysiek als mentaal. Hier geloven wij ook in bij onze trajecten en dit is waarom we een langdurige samenwerking hebben met Matrix.
  • Ook werken we met aangepaste trainingsschema’s. Geen enkele coach is hetzelfde. We zorgen ervoor dat we het maximale uit iedere medewerker halen met maatwerk coaching sessies.

Hoe dit incompany traject er dan in de praktijk uitziet? Onze trainer Esther heeft sales coaches opgeleid binnen Matrix. Zij zorgen ervoor dat collega’s op de werkvloer gemotiveerd worden en handelen volgens bepaalde handvatten. Aanvullend zijn we nog bezig met 1 op 1 direct coaching sessies. Zo zorgen we voor het beste trainingsresultaat!

Ook aan de slag?

Wil jij ook de conditie van je team of organisatie verbeteren? Wij bieden verschillende verbetertrajecten aan. Daarnaast is het mogelijk om aan te sluiten bij open trainingen, zoals verkooptrainingen of managementtrainingen.  Download onze brochure of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!