Spring naar content

Hoe ga jij jouw opleidingsbudget benutten?

Terwijl we ons klaarmaken voor het einde van het jaar, is dit het perfecte moment om te overwegen hoe je jouw opleidingsbudget voor 2023 kunt benutten. Als je dit jaar nog geen kans hebt gehad om van dit budget gebruik te maken, hoef je je geen zorgen te maken, want het is nog niet te laat. Laten we eens kijken waarom het belangrijk is om je opleidingsbudget te gebruiken, hoe je er dit jaar nog volop van kunt profiteren en laat ons je hierbij helpen!

Aan de slag met jouw opleidingsbudget?

Wil jij jouw opleidingsbudget zo goed mogelijk benutten maar twijfel je nog welke training het beste bij jou past? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt bij ons namelijk een gratis adviesgesprek plannen met één van onze Trainer-Coaches. Tijdens dit adviesgesprek kijken we samen met jou welk traject het beste aansluit op jouw doelen, zodat je de juiste keuze maakt voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jou en je organisatie.

Gratis adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom zou je je opleidingsbudget gebruiken?

Veel werkgevers bieden hun medewerkers een opleidingsbudget aan om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen. Het is echter verbazingwekkend dat ongeveer 40% van deze budgetten onbenut blijft en na een jaar verloopt. Dit is een gemiste kans voor persoonlijke groei en vooruitgang. Jouw persoonlijke ontwikkeling is van groot belang, en vaak staat in je arbeidsvoorwaarden of CAO aangegeven hoeveel je kunt besteden aan opleidingen.

Hoe kun je jezelf nog in 2023 ontwikkelen?

Er zijn verschillende manieren om dit jaar nog te profiteren van je opleidingsbudget. Wist je dat er dit jaar nog genoég kansen zijn om deel te nemen aan één van onze trainingen? Door een gratis adviesgesprek aan te vragen helpen wij je bij het kiezen van de juiste training! Of je nu je persoonlijke vaardigheden wilt aanscherpen, beter wilt leren communiceren, of nieuwe verkoopmethoden wilt leren, wij helpen je graag verder..

Plan vooruit en gebruik je budget verstandig

Als het dit jaar niet haalbaar is om een training te volgen, is er een slimme oplossing. Door nu al een training voor 2024 te boeken, kun je de facturering nog in 2023 laten plaatsvinden. Op deze manier benut je je opleidingsbudget optimaal en kun je het nieuwe jaar fris en vaardig beginnen.

Incompany training voor teamontwikkeling

Ben je verantwoordelijk voor een team of afdeling met een gezamenlijk budget? Bij Coach+Result bieden we ook incompany trainingen aan! Ook hiervoor kun je de facturering nog in 2023 regelen en de training laten plaatsvinden in 2024. Zo kun je het nieuwe jaar succesvol starten met het hele team.