Spring naar content

‘Ontwikkeling is zo waardevol’

Wil je jezelf voorstellen?

Mijn naam is Esther Noordhoek en ik ben werkzaam als trainer-coach bij Coach+Result. Dit doe ik al 16 jaar met veel plezier! Ik heb de studie HBO pedagogiek afgerond, deze studierichting kan ik goed toepassen in de praktijk!

Esther Noordhoek

Esther Noordhoek, trainer-coach Coach+Result

Al 16 jaar werkzaam bij Coach+Result?

Ja dat klopt! Ik geloof in de visie en de werkwijze van Coach+Result. Uiteraard speelt werkplezier ook een grote rol! Bij Coach+Result werken wij praktisch, hands-on, direct en resultaatgericht. Dat vind ik prettig! Het is ontzettend waardevol om organisaties te begeleiden naar nog meer succes. Succes op team- maar zeker ook op individueel niveau. Dat maakt het dynamisch en persoonlijk.

Welke trainingen kunnen we bij jou volgen?

Trainingen op het gebied van verkoop, klantbeleving, management en persoonlijke ontwikkeling! ‘Kwalitatief hoogwaardige telefonische gesprekken voeren’, ‘face-to-face acquisitie en relatiebeheer’, ‘effectief coachen en begeleiden’ zijn enkele voorbeelden! Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling geef ik de trainingen ‘persoonlijk leiderschap’ en ‘persoonlijke drijfveren’. Er is zoveel mogelijk! Ik verzorg deze trajecten met praktische voorbeelden en rollenspellen vanuit het vakgebied van de cursisten/deelnemers. Dat maakt dat deze trajecten praktisch en altijd zinvol zijn! Direct toepassen in de praktijk dat is waar ik naar streef.

Hoe omschrijf je jezelf als trainer-coach?

Mijn aanpak en werkwijze is dynamisch, energiek, direct en positief!

Hoe verzorgen jullie trajecten in deze bijzondere (corona) tijd?

Aangezien fysieke trainingen nu niet haalbaar zijn bieden wij al onze trainingen live aan via een online tool. Persoonlijk in kleine groepjes zodat we interactie kunnen garanderen! Live online trainen brengt mij vele nieuwe inzichten. Ik heb lang gedacht dat fysiek voor een groep staan veel meer impact heeft, maar niets is minder waar. De live online trainingen zijn efficiënt en bieden zeker hetzelfde resultaat.

Wat is het voordeel om een live online training te volgen?

Juist nu is het moment om een live online training te volgen! Veel medewerkers werken thuis en missen de aansluiting met hun collega’s en klanten. Voor sommige medewerkers is contact zoeken via online middelen iets wat ze nog nooit hebben gedaan. Hoe blijf je op een resultaatgerichte manier in contact met je klanten en hoe kunnen medewerkers optimaal met elkaar samenwerken? Wij geven hier invulling aan met de live online trainingen Impactvol Online Klantcontact’ en ‘Succesvol Online Samenwerken. Daarnaast is juist nu het moment om medewerkers klaar te stomen voor wanneer de regels worden versoepeld! Ik zie veel voordelen om live online te gaan trainen. Juist nu is ontwikkeling zo waardevol!

Hoe ziet een live online training eruit?

Op dit moment werken we met twee verschillende online tools. Samen met de klant kiezen we de online tool welke het beste aansluit bij de wensen en behoeften! De tools bieden allebei de interactie die we graag willen garanderen. Als trainer zie ik de deelnemers groot in beeld. Ook de deelnemers kunnen elkaar allemaal goed zien. Zo kunnen we aan elkaar vragen stellen en feedback geven. Het verbeteren en ontwikkelen op een positieve manier staat centraal. Mijn scherm kan ik delen zodat de training begeleid wordt met een presentatie en middels een whiteboard kan ik online aantekeningen maken, dat werkt prettig. Leren moet iets leuks zijn en met het geleerde moet je direct aan de slag willen gaan!

Wat wil je de lezers meegeven?

Gebruik juist deze tijd om jezelf te ontwikkelen. Dit is het mooiste cadeau wat je jezelf en anderen kunt geven. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou of jouw team zijn? Neem contact met me op en graag bespreek ik alle mogelijkheden. Ik kijk er naar uit!

Je bent nooit uitgeleerd!

Ontdek onze bijpassende trainingen.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.