Spring naar content

Persoonlijke ontwikkeling & Teamontwikkeling

Ontwikkeling. Het is super belangrijk. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook binnen je team. Hoe presteer je als individu en hoe is je verhouding tussen werk & privé? En hoe presteren alle individuen samen binnen één team? Coach+Result helpt je graag je vaardigheden uit te breiden. Ontdek onze trajecten en trainingen in teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Download Brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainingen voor individuele en teamontwikkeling

We bieden verschillende trainingen. Voor je persoonlijke ontwikkeling én voor de ontwikkeling van je team. Lees meer over ons aanbod.

Training voor persoonlijke ontwikkeling

Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, niet alleen op professioneel vlak maar ook op persoonlijk vlak. Hiervoor bieden we bijvoorbeeld diverse communicatietrainingen, waarin je leert om assertief en effectief te communiceren met collega’s en/of klanten. Wil je echt het maximale uit jezelf halen, bekijk dan onze trainingen persoonlijke drijfveren en persoonlijk leiderschap. Waar ga jij je dit jaar in ontwikkelen?

Training teamontwikkeling

Ook voor teams bieden we diverse trainingsmogelijkheden. Verbeter je team bijvoorbeeld met een communicatietraining of verkooptraining. Welk traject je ook kiest, bij Coach+Result kies je voor resultaat. We bieden complete trajecten met groepstraining, individuele coaching en begeleiding. Deze combinatie zorgt voor het beste resultaat. Op korte én lange termijn. Benieuwd hoe dat eruit kan zien voor jouw team of afdeling? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Trainingen bij Coach+Result

De trainingen voor persoonlijke ontwikkeling & teamontwikkeling zijn een- of tweedaags en in kleine groepen van maximaal 6 personen. Op deze manier is er volop persoonlijke aandacht van een ervaren coach. We hebben een inspirerende omgeving waardoor je de training als een dag uit beleeft. Tijdens de training leer je de vaardigheden direct toepassen. Na afloop heb je bovendien een jaar lang toegang tot jouw persoonlijke online leeromgeving. Zo blijf je jezelf ontwikkelen.

Download Brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1000+

Trainingen gegeven

9,7

Gemiddelde beoordeling

500+

Bedrijven getraind

25+

Jaren ervaring

Alle trainingen voor persoonlijke ontwikkeling

Waarom Coach+Result?

Er zijn natuurlijk veel aanbieders van trainingen in persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Waarom zou je dan voor Coach+Result kiezen? Omdat wij meer leveren dan een eenmalige training. Onze naam zegt het al: bij ons is alles gericht op resultaat. Blijvend resultaat.

Wat wij aanbieden zijn geen trainingen, maar complete verbetertrajecten. Intensieve en effectieve ontwikkelprogramma’s met individueel coaching traject. Door alle stappen in de cyclus te doorlopen, zorg je ervoor dat de nieuw aangeleerde vaardigheden geborgd worden. In aanvulling hierop bieden we ook managementtrainingen. Zodat managers de persoonlijke ontwikkeling van teamleden optimaal kunnen begeleiden.

Trainen met focus op het individu (groepen van max. 6 deelnemers)

Trainen in combinatie met individuele coaching en online leeromgeving

Trainen met praktische en herkenbare voorbeelden

Trainen bij jou op locatie, trainingshuis Coach+Result of LIVE online!

Optimaal resultaat uit jouw training persoonlijke ontwikkeling.

Salestraining in Breda

Training 

Individuele coaching

Inviduele coaching

Begeleiding bij verkopen

Begeleiding

Over onze trainers

Onze trainers zijn enthousiast en gedreven. Wij zijn gespecialiseerd in het vergroten van de commerciële slagkracht en het verhogen van klantbeleving en medewerkersbetrokkenheid. Samen werken we aan persoonlijke ontwikkeling, maar verbeteren we ook je hele team. Heb je ons team al ontmoet?

Meer informatie

Zoals je ziet vind je bij Coach+Result meerdere trainingen die bij kunnen bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Wil je je aanmelden voor een training? Of wil je weten welk traject het beste past bij jouw team? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch op 076-231 01 00 of per mail via info@coachresult.nl.