Spring naar content

Management trainingen

Onze management training Effectief coachen en begeleiden richt zich op coachend leidinggeven. Met deze effectieve methode haal jij het maximale uit jouw team. Je leert hoe jij gestructureerd kunt coachen en hoe je een coachgesprek opbouwt. Door verschillende technieken te gebruiken, weet jij jouw team te inspireren en motiveer je teamleden het maximale uit zichzelf te halen. Niet alleen nu, maar zeker ook op lange termijn.

Download Brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijke ontwikkeling

Als leidingegevende is het van belang dat je stevig in je schoenen staat. Jouw gedrag en uitstraling dragen namelijk bij aan het succes dat je behaalt. Bij Coach+Result weten we wat succes is en hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Onze persoonlijke ontwikkeling trainingen zijn dan ook uitermate geschikt voor managers. We bieden daarbij twee verschillende varianten:

Persoonlijk leiderschap

In de training persoonlijk leiderschap ontdek je wie je bent, wie je wilt zijn en hoe je dagelijks keuzes maakt in lijn met jouw persoonlijke levensmissie. Inzicht in deze vragen zorgt ervoor dat jij als manager al jouw kwaliteiten optimaal benut. En ook die van je medewerkers. Je richt jouw aandacht op zaken binnen de cirkel van invloed en wanneer nodig vergroot je deze invloed.

Persoonlijke drijfveren

Onze management training Persoonlijke drijfveren zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt. In jouw drijfveren. Kwaliteiten. Valkuilen. Je leert op welke punten je je kunt ontwikkelen. Meer inzicht in jouw persoonlijke drijfveren maakt jou een betere manager.

Download Brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1000+

Trainingen gegeven

9,7

Gemiddelde beoordeling

500+

Bedrijven getraind

25+

Jaren ervaring

Alle management trainingen

Individuele training of maatwerktraject

Wil jij maximaal rendement behalen met een management training van Coach+Result? We bieden diverse maatwerktrajecten, waarbij een effectieve cyclus wordt doorlopen: groepstrainingen – individuele coaching – begeleiding. Uit jarenlange ervaring weten we dat het doorlopen van de cyclus zorgt voor het beste resultaat, zowel op korte termijn als op lange termijn.

Het start met een training voor jouw teamleden op het gebied van verkoop, klantbeleving of persoonlijke ontwikkeling. Na een intensieve training wordt iedere medewerker individueel gecoacht en krijgt iedere medewerker een persoonlijk actieplan. In de laatste fase kom jij als manager aan bod met een management training. Door het toepassen van de geleerde vaardigheden zorg je ervoor dat jij jouw medewerkers motiveert. Om het beste uit zichzelf te halen en het geleerde te blijven toepassen. Zo zorgen we voor blijvende verandering. En blijvend resultaat.

Ontdek onze management trainingen

Ben jij op zoek naar een efficiënte management training voor succes op korte en lange termijn? Dan zit je zeker goed bij Coach+Result. We zijn niet voor niets al zes jaar op rij de Beste Opleider van Nederland. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor onze open trainingen via de buttons hieronder. Twijfel je welke training het meest geschikt is of heb je interesse in een maatwerktraject voor jouw team? Neem dan contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee.

Trainen met focus op het individu (groepen van max. 6 deelnemers)

Trainen in combinatie met individuele coaching en online leeromgeving

Trainen met praktische en herkenbare voorbeelden

Trainen bij u op locatie, trainingshuis Coach+Result of LIVE online!

Optimaal resultaat uit jouw management training.

Salestraining in Breda

Groepstraining

 

Individuele coaching

Inviduele coaching

Begeleiding bij verkopen

Begeleiding

Over onze trainers

Onze trainers zijn enthousiast en gedreven. Wij zijn gespecialiseerd in het vergroten van de commerciële slagkracht en het verhogen van klantbeleving en medewerkersbetrokkenheid. Wij zijn ontzettend trots dat we door Springest al zes jaar op rij tot Beste Opleider van Nederland zijn uitgeroepen. Heb je ons team al ontmoet?

Onze ervaring met management trainingen

Als leidinggevende ben je continu bezig met de aansturing en ontwikkeling van medewerkers, maar ook voor jou is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Niet iedereen is een geboren leider. Maar wij zijn ervan overtuigd dat veel management skills te leren zijn. Coach+Result biedt diverse programma’s op het gebied van managementvaardigheden, samenwerking en persoonlijke vaardigheden.