Spring naar content

6 jaar Beste Opleider van Nederland

Verkooptrainingen

Op zoek naar verkooptrainingen met maximaal rendement? Sales is een vak apart. Geen enkel product of dienst verkoopt zichzelf, dat is jouw taak. Nieuwe klanten werven door middel van acquisitie en het actief vragen naar leads. Je klantenbestand onderhouden en meer omzet genereren bij bestaande klanten. Op zoek naar een effectieve verkooptraining? Dan zit je goed bij de Beste Sales Opleider van Nederland. Bekijk ons aanbod verkooptrainingen.

Download Brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Optimaal resultaat uit jouw verkooptraining

We beschreven het net hierboven al: wij streven naar optimaal resultaat met onze verkooptraining. Tijdens de training, maar ook daarna op lange termijn. Het beste resultaat wordt behaald door het doorlopen van alle stappen in de cyclus: groepstraining, individuele coaching en begeleiding. In onze maatwerktrajecten gaan we altijd uit van deze combinatie.

Verkooptraining

We starten met een effectieve verkooptraining voor de medewerkers. Zij worden in kleine groepen getraind van maximaal 6 personen. Hiermee garanderen we individuele aandacht.

Individuele coaching

Wanneer de medewerkers de verkooptraining hebben gehad, worden zij individueel gecoacht op de werkplek. Na afloop van deze coaching sessie ontvangen de medewerkers een uitgebreid actieplan met persoonlijke doelen en acties.

Begeleiding na de salestraining

Het actieplan van iedere medewerker wordt na de salestraining intern begeleid. Leidinggevenden worden gefaciliteerd bij het verankeren van de nieuw aangeleerde vaardigheden in de dagelijkse praktijk van de medewerkers. Dit doen we met onze training coachen en begeleiden.

Download Brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1000+

Trainingen gegeven

9,7

Gemiddelde beoordeling

500+

Bedrijven getraind

25+

Jaren ervaring

Alle verkooptrainingen

Waarom Coach+Result?

Er zijn natuurlijk veel aanbieders van verkooptrainingen, groot en klein. Waarom zou je dan voor Coach+Result kiezen? Omdat wij meer doen dan een eenmalige training. Onze naam zegt het al: alles is bij ons gericht op resultaat. Blijvend resultaat uit je verkooptrainingen.

Maximaal rendement uit de salestrainingen

We bieden intensieve en effectieve ontwikkelprogramma’s met individueel coaching traject. Het behalen van concrete doelen staat daarin centraal. Na afloop van de verkooptraining en coaching begint echter de grootste uitdaging: nieuw aangeleerde vaardigheden borgen. En daar blinken wij in uit. In combinatie met de verkooptrainingen die we geven, zorgen we er namelijk voor dat leidinggevenden begeleid worden. Zo halen we het maximale uit iedere medewerker en daarbij maximaal rendement uit het ontwikkeltraject! Lees onze referenties maar eens.

Trainen met focus op het individu (groepen van max. 6 deelnemers)

Trainen in combinatie met individuele coaching en online leeromgeving

Trainen met praktische en herkenbare voorbeelden

Trainen bij u op locatie, trainingshuis Coach+Result of LIVE online!

Optimaal resultaat uit jouw verkooptraining.

Salestraining in Breda

Verkooptraining

We starten met een effectieve verkooptraining voor de medewerkers. Zij worden in kleine groepen getraind van maximaal 6 personen. Hiermee garanderen we individuele aandacht.

Individuele coaching

Inviduele coaching

Wanneer de medewerkers de verkooptraining hebben gehad, worden zij individueel gecoacht op de werkplek. Na afloop van deze coaching sessie ontvangen de medewerkers een actieplan.

Begeleiding bij verkopen

Begeleiding

Het actieplan van iedere medewerker wordt vervolgens intern begeleid. Leidinggevenden worden gefaciliteerd bij het verankeren van de nieuw aangeleerde vaardigheden.

Over onze trainers

Onze trainers zijn enthousiast en gedreven. Wij zijn gespecialiseerd in het vergroten van de commerciële slagkracht en het verhogen van klantbeleving en medewerkersbetrokkenheid. Wij zijn ontzettend trots dat we door Springest al zes jaar op rij tot Beste Opleider van Nederland zijn uitgeroepen. Heb je ons team al ontmoet?

Onze ervaring met salestrainingen

In 20 jaar hebben wij ruim 25.000 mensen getraind. We zijn doeners en ondersteunen organisaties en medewerkers bij het realiseren van hun doelen. We maken een mix van klassikaal en individueel. Bij de klant, op onze eigen trainingslocatie of zelfs online. Deelnemers van onze verkooptrainingen ervaren meteen wat het toepassen van nieuwe vaardigheden hen oplevert.

Onze trainers

Onze trainers zijn enthousiast en gedreven. Wij zijn gespecialiseerd in het vergroten van de commerciële slagkracht en het verhogen van klantbeleving en medewerkersbetrokkenheid. Wij zijn ontzettend trots dat we door Springest al zes jaar op rij tot Beste Opleider van Nederland zijn uitgeroepen. Heb je ons team al ontmoet?

Meer informatie

Wil jij met jouw team een verkooptraining volgen en het maximale uit ieder salesgesprek halen? Dan gaan we graag met je in gesprek! Wij werken op basis van maatwerk, zodat we iedere groep een passend traject kunnen bieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag onze brochure aan.