Spring naar content

5 redenen om te kiezen voor een Incompany training

Incompany trainingen leveren een groter rendement op! Dat is voor ons natuurlijk geen nieuws, toch is nog niet iedereen hiervan overtuigd. Wil je blijvende verbetering in jouw organisatie op het gebied van verkoop, klantbeleving, persoonlijke ontwikkeling en management? Coach+Result biedt maatwerk trajecten die al deze onderdelen aanpakken binnen jouw organisatie.

 

De voordelen van een incompany training

Het houden van incompany trainingen binnen jouw bedrijf heeft vele voordelen. In dit artikel lees je 5 redenen waarom jij hiervoor moet kiezen.

 

Het is voordeliger!

Een heel belangrijk punt, incompany training is voordeliger! De investering per medewerker is kleiner, dan wanneer u uw medewerkers laat deelnemen aan een training met open inschrijving.

 

Je krijgt maatwerk

Wij stemmen een incompany training volledig af. Op jouw medewerkers, ontwikkelvragen en product of dienst. De trainer gebruikt voorbeelden en situaties uit de dagelijkse praktijk van de medewerkers. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van de training direct toepasbaar is op de persoonlijke werksituatie.

 

Eigen input

Bij een incompany training heb je de mogelijkheid om input te geven voor de inhoud van de training. Daarnaast kan ook de huisstijl van de organisatie gebruikt worden en bestaande content. Op deze manier wordt een training nog specifieker afgestemd op jouw bedrijf.

 

Het verbetert de teamgeest/-cultuur

Onze trainingen zijn praktisch en interactief. Tijdens de training oefenen de medewerkers met onze trainer rollenspelen die betrekking hebben op de dagelijkse praktijk. De hoge mate van onderlinge interactie bevordert de onderlinge band en de teamgeest.

 

Keuzemogelijkheden voor de locatie

Onze trainingen kunnen bij jou op locatie verzorgd worden. Liever trainen in een andere omgeving? Dan ben je van harte welkom op onze inspirerende trainingslocatie nabij Breda. Een inspirerende omgeving, waarin de medewerkers even ‘weg’ kunnen zijn van alle dagelijkse beslommeringen.

 

Trainingen van Coach+Result

Als je kiest voor Coach+Result, dan kies je voor de beste opleider van Nederland! Onze trainers zijn gespecialiseerd in verschillende trainingen. Zo bieden we verkooptrainingen, maar ook trainingen rondom persoonlijke ontwikkeling, klantbeleving en management. De trainer gebruikt echte praktijksituaties tijdens de training, toegespitst op jouw wensen en behoeften. Kies voor een incompany training en ga voor resultaat. Verbeter je team met Coach+Result!

Meer informatie

Wil je meer weten over de incompany trajecten die wij verzorgen? Onze trainers adviseren jou graag over de mogelijkheden binnen de organisatie. Ben je benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact met ons op via 076 – 231 01 00 of vul het contactformulier in.

Let's go?

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene Brochure Coach+Result

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.