Spring naar content

Coach+Result Beste Opleider van Nederland 2023!

Yes, Coach+Result is weer in de prijzen gevallen! Bij de verkiezingen voor de Beste Opleider van Nederland 2023 hebben we bij onze beide nominaties de prijs binnengesleept.

Beste Opleider van Nederland

Wij zijn uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de volgende categorieën:

  • Sales
  • Opleiding en Onderwijs

Wij zijn genomineerd in deze categorieën door ons uitgebreide aanbod van trainingen op het gebied van verkoop, management, klantbeleving, team- & persoonlijke ontwikkeling en individuele coaching.

Over de verkiezingen

Via het platform Springest kunnen bezoekers verschillende trainingen & aanbieders met elkaar vergelijken en deze na afloop van een training beoordelen. Ieder jaar kijkt Springest op basis van reviews in verschillende categorieën welke opleiders écht een pluim verdienen. Vervolgens wordt uit een lijst met genomineerden per categorie een winnaar geselecteerd. Dit jaar mogen wij ons dus wederom de Beste Opleider van Nederland noemen. Wij zijn supertrots op alle mooie reviews die wij mogen ontvangen en hopen hier in 2024 weer een hoop aan toe te voegen.

Ook een opleiding volgen?

Ben je net zo enthousiast als wij en wil je een training of ontwikkeltraject volgen bij de Beste Opleider van Nederland? Op onze website kun je ons trainingsaanbod bekijken of meer lezen over onze maatwerk incompany trajecten. Ben je benieuwd wat wij voor jou individueel of voor jullie hele afdeling of team kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.