Spring naar content

Verkooptraining in Breda bij ons trainingsbureau

Ben je op zoek naar een professioneel trainingsbureau in Breda voor een verkooptraining? De trainingen van Coach+Result helpen jouw organisatie verder! Haal meer uit de verkoopgesprekken van je medewerkers en vergroot de commerciële slagkracht en het verkoopresultaat. Coach+Result biedt intensieve en effectieve verbeterprogramma’s met een individueel coaching traject, gericht op het behalen van concrete doelen.

6 jaar Beste Opleider van Nederland

Smiley face

Het beste sales trainingsbureau in Breda.

Al zes jaar op rij zijn wij uitgeroepen tot Beste Sales Opleider van Nederland. Je kunt bij ons dan ook terecht voor een uitgebreid aanbod van trainingen. Onze verkooptrainingen in Breda zijn gericht op telefonische en/of face-to-face verkoopgesprekken. Wij bieden zowel individuele trainingen als maatwerk trajecten voor organisaties en teams.

De focus van de verkooptrainingen ligt op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties die in de dagelijkse praktijk toegepast kunnen worden. Ons trainingsbureau in Breda hanteert kleine groepen van maximaal zes deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. Daarnaast bieden wij aanvullende managementbegeleiding én coaching programma’s, waarbij medewerkers on the job individueel gecoacht worden. Zo weten we zeker dat je echt iets aan de verkooptraining hebt.

 

 

Neem contact op.

Wij geven diverse trainingen vanaf de modern ingerichte ruimtes van ons trainingsbureau in Ulvenhout, vlakbij Breda. Daarnaast kun je jouw verkooptraining tegenwoordig ook volledig online volgen! Ben je benieuwd welke training aansluit op jouw bedrijf en hoe wij kunnen ondersteunen bij het realiseren van commerciële doeleinden? Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het formulier op de contactpagina. Je kunt ook direct contact met ons opnemen via 076-2310100 of info@coachresult.nl.

 

 

Let's go?

Contact

  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene Brochure Coach+Result

  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.