Spring naar content

Klantcase Customer Service Azalp

Azalp klantcase

In samenwerking met Azalp hebben wij een mooi traject opgezet. Het traject is opgezet met als doel de medewerkers van Customer Service sterker te maken en de juiste vaardigheden te trainen. Van Roy Martens, Teamleader Customer Service, hebben wij de volgende referentie mogen ontvangen:

Snel, vriendelijk en efficiënt is hoe wij onze klant graag te woord willen staan. Om hierin nog beter te worden, door middel van de juiste vaardigheden te trainen en deze ook in praktijk toe te passen, zijn wij de samenwerking aangegaan met Coach+Result.

Er is een speciaal op maat gemaakt traject voor ons gecreëerd. Het is een zeer gevarieerd traject dat bestaat uit theorie, rollenspellen, coaching on the job en een certificering. Tevens is er de mogelijkheid om te trainen op verschillende niveaus. Dit maakt het voor ons interessant omdat nieuwe collega’s hierdoor makkelijk kunnen instromen, collega’s die al langer werkzaam zijn kunnen zich daarentegen ook door blijven ontwikkelen.

Daarnaast zorgt het enthousiasme van de trainers ook zeker voor actieve trainingsdagen met veel interactie. Wij hebben de tot nu toe gevolgde trainingen dan ook als zeer positief ervaren en zien de kwaliteit van ons klantcontact ook zeker vooruit gaan. Wij kijken dan ook uit naar de toekomstige samenwerking!

Wij willen Azalp graag bedanken voor de leuke samenwerking en wensen ze nog veel succes met het toepassen van de geleerde vaardigheden!

Jouw team ook trainen?

Wil jij jouw team ook laten trainen in bepaalde vaardigheden? We bieden bij Coach+Result diverse ontwikkeltrajecten voor teams. Op basis van jullie ontwikkelbehoeften maken we een maatwerk traject inclusief individuele coaching en waar de managers bij betrokken worden. Daarnaast bieden we ook diverse open trainingen waar je je individueel voor kunt inschrijven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een training in verkoop, klantbeleving, persoonlijke ontwikkeling en management. Wil je eens sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie of team, neem dan gerust contact met ons op via info@coachresult.nl of vraag vrijblijvend een brochure aan!

 

Je bent nooit uitgeleerd!

Ontdek onze bijpassende trainingen.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.