Spring naar content

Ontwikkel jezelf.

Haal het beste uit jezelf.

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is niet alleen noodzakelijk om bij te blijven, het is vooral ontzettend leuk. Wil jij het beste uit jezelf halen? Zoek je steeds nieuwe uitdagingen? De praktische en resultaatgerichte programma’s van Coach+Result helpen je op weg. Het aanbod is uitgebreid, van verkoop, klantbeleving en management tot persoonlijke ontwikkeling. Aansluitend kun je de nieuwe kennis en vaardigheden verstevigen met een individueel coachingstraject. Bekijk hier onze programma’s.

Download Brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainingen.

Verkoop.

Sales is een vak apart. Geen enkel product of dienst verkoopt zichzelf, dat is jouw taak. Nieuwe klanten werven door middel van acquisitie en het actief vragen naar leads. Je klantenbestand onderhouden en meer omzet genereren bij bestaande klanten. Op zoek naar een effectieve verkooptraining? Dan zit je goed bij de Beste Sales Opleider van Nederland. Bekijk het aanbod van onze verkooptrainingen.

Klantbeleving.

Klanten stellen steeds hogere eisen aan service. Het liefst willen ze je 24/7 kunnen bereiken, dat je direct antwoord geeft op hun vragen en problemen meteen oplost. De ervaring van klanten dat is waar het om draait! Hoe zorg jij voor een excellente klantbeleving? De manier waarop het contact met je klanten verloopt is cruciaal. En met de juiste kennis en vaardigheden, kun jij zorgen voor een optimaal klantcontact!

Persoonlijke ontwikkeling.

Naast de vakinhoudelijke ontwikkeling, is ontwikkeling op persoonlijk vlak steeds belangrijker. Het aanbod is divers. Wil je bijvoorbeeld een betere balans tussen werk en privé? Meer zelf vertrouwen krijgen of leren hoe je gebruik maakt van je kwaliteiten? Bekijk het aanbod

Management.

Als leidinggevende ben je continu bezig met de aansturing en ontwikkeling van medewerkers, maar ook voor jou is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Niet iedereen is een geboren leider. Maar wij zijn ervan overtuigd dat veel management skills te leren zijn. Coach+Result biedt diverse programma’s op het gebied van managementvaardigheden, samenwerking en persoonlijke vaardigheden.