Spring naar content

Coach+Result wederom ‘De Beste Opleider van Nederland’!

Vrijdag 29 januari 2021 organiseerde Springest voor de achtste keer de verkiezing tot ‘De Beste Opleider van Nederland’. Coach+Result is daarbij voor het 6e jaar op rij in de prijzen gevallen! Deelnemers van trainingen laten ervaringen achter op Springest en op basis hiervan wordt ieder jaar de beste opleider van Nederland gekozen in verschillende categorieën.

Beste opleider van Nederland 2020

Ook uitblinker in Live online trainen

De afgelopen jaren hebben bijna 2000 deelnemers een review geschreven over onze trainingen met een gemiddelde score van een 9,7! 2020 was natuurlijk een bewogen jaar. Met de maatregelen vanuit het RIVM hebben we ervoor gezorgd dat deelnemers in ons trainingshuis veilig konden trainen: op 1,5 meter afstand van elkaar en met extra luchtzuiveringssystemen. Een groot deel van 2020 werd thuiswerken echter de norm. Ook daarin hebben wij onszelf uitgedaagd om dezelfde kwaliteit te bieden, maar dan online. Het resultaat: live online trainen met Coach+Result!  Dus trainen vanuit huis met ondersteuning van onze eigen online leeromgeving.

We zijn trots dat ook onze live online trainingen het afgelopen jaar uitstekend zijn beoordeeld.

Winnaar Beste Opleider van Nederland en Beste Trainer Award

In verschillende categorieën worden awards uitgereikt. Coach+Result  is al jaren de uitblinker in de categorie Sales en is ook in de hoofdcategorie echt de winnaar van de Beste kleine Opleider van Nederland award. Wij zijn super trots!

En last but zeker niet least……..heeft onze trainster Maryam Leenheer de Award voor beste Trainer in ontvangst mogen nemen. Geweldig! Een super collega en natuurlijk een top trainster.

Over ons

Coach+Result bestaat al ruim 20 jaar en heeft al meer dan vijfentwintigduizend mensen getraind in succesvolle klantrelaties. In de training en coaching wordt gebruik gemaakt van echte praktijksituaties, zodat deelnemers direct ervaren wat het toepassen van nieuwe vaardigheden oplevert. We trainen bovendien altijd in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Maar ook na de training wordt er doorgepakt! Coach+Result zorgt voor draagvlak en borging om zeker te weten dat alle inspanningen resultaat hebben.

Wil jij ook een training volgen bij Coach+Result? Bekijk ons aanbod open trainingen op de website of neem contact op voor een maatwerk verbetertraject voor jouw team!

Je bent nooit uitgeleerd!

Ontdek onze bijpassende trainingen.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.