Spring naar content

Coach+Result ‘De Beste Opleider van Nederland’!

Coach+Result wint voor het 5e jaar de award voor ‘De Beste Opleider van Nederland’!

 

Team Coach Result

 

Op donderdag 10 januari jl. organiseerde Springest voor de zevende keer de verkiezing tot ‘De Beste Opleider van Nederland’. Coach+Result valt voor het 5e jaar op rij in de prijzen en is verkozen tot ‘De Beste Opleider van Nederland’. Deelnemers laten ervaringen achter op Springest en op basis hiervan wordt de beste opleider van Nederland gekozen.

Het afgelopen jaar hebben ruim 1.500 deelnemers een review geschreven over de trainingen van Coach+Result. De trainingen zijn beoordeeld met een gemiddelde score van een 9,6. Coach+Result is trots voor velen te kunnen bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van (commerciële) doelen.

20 jaar Coach+Result

Coach+Result bestaat 20 jaar en heeft al meer dan vijfentwintigduizend mensen getraind in succesvolle klantrelaties. In de training en coaching worden er échte praktijksituaties gebruikt, deelnemers ervaren meteen wat het toepassen van nieuwe vaardigheden oplevert. Ook na de training wordt er doorgepakt! Coach+Result zorgt voor draagvlak en borging om zeker te weten dat alle inspanningen resultaat hebben. Dat het wérkt.

Uitblinker in Sales!

In verschillende categorieën worden er awards uitgereikt. Alle opleiders, trainingsinstituten en trainers van Nederland maken een kans op een award in één of meerdere categorieën. Coach+Result is de uitblinker in de categorie Sales en mag zich voor het 5e jaar op rij ‘De Beste Opleider van Nederland’ noemen.

 

Je bent nooit uitgeleerd!

Ontdek onze bijpassende trainingen.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.