Spring naar content

Live online trainen met onze eigen trainer-coaches

Live online trainen? Met onze eigen trainer-coaches? Dat kan! Gewoon zoals je van ons gewend bent op een persoonlijke en interactieve wijze. Alle online trainingen zijn kwalitatief, interactief en praktisch ingericht. Met behulp van gebruiksvriendelijke online tools kun je op interactieve wijze live een training volgen. Zo kun je jezelf en/of je team blijven ontwikkelen. Uiteraard zijn alle trainingen en coachingstrajecten live online te volgen!

Nieuw toegevoegd zijn de live online trainingen Impactvol Online Klantcontact en Succesvol Online Samenwerken.

Impactvol Online Klantcontact

Hoe blijf je dichtbij de klant ondanks de afstand?  Volg juist nu de live online training ‘Impactvol Online Klantcontact’. In de praktische 1-daagse online live training Impactvol Online Klantcontact geven we praktische handvatten mee om online succesvolle klantrelaties te behouden en commercieel succes te behalen.

Succesvol Online Samenwerken

Online samenwerken neemt in rap tempo een belangrijke plaats in binnen het bedrijfsleven. Ook op afstand je bussiness voortzetten, hoe doe je dat? In de praktische 1-daagse live online training Succesvol Online Samenwerken leer je alles over de middelen én de vaardigheden die je nodig hebt om met je collega’s digitaal samen te werken naar een topresultaat.

Interesse?

Interesse in een live online training voor jezelf of voor je team op het gebied van verkoop, klantbeleving, management en persoonlijke/teamontwikkeling? Of wil je graag deelnemen aan onze online live trainingen ‘Impactvol Online Klantcontact’ en ‘Succesvol Online Samenwerken’? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Je bent nooit uitgeleerd!

Ontdek onze bijpassende trainingen.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.