Spring naar content

Heb jij jouw opleidingsbudget al benut?

De dagen zijn korter, het wordt kouder buiten en langzaamaan beginnen de winkels weer vol te liggen met kerstdecoratie. Kortom, het einde van het jaar is alweer in zicht.  Heb je in alle hectiek jouw opleidingsbudget van 2021 nog niet benut? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Waarom? Hoe? Wij leggen het uit!

Waarom opleidingsbudget opmaken

Veel werkgevers bieden medewerkers een opleidingsbudget waarmee zij zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk en/of professioneel vlak. Maar wist je dat 40% van deze budgetten niet wordt besteed? Wanneer een opleidingsbudget niet wordt besteed, vervalt dit na één jaar. Dit zijn simpelweg gemiste kansen. Er is namelijk niks belangrijker dan jouw persoonlijke ontwikkeling. Vaak staat in jouw arbeidsvoorwaarden en/of CAO aangegeven op welk opleidingsbudget je recht hebt.

Jezelf dit jaar nog ontwikkelen

Allereerst kun je er natuurlijk voor kiezen om tijdens de laatste maanden van dit jaar nog één van de open trainingen van Coach+Result te volgen. Wist je dat wij al onze trainingen online aanbieden? We bieden deze aan in de vorm van live online trainingen; met dezelfde opzet als normaal, maar dan volledig online! We vinden het namelijk alsnog belangrijk om in kleine groepen van maximaal 6 personen te trainen. Op deze manier weten we zeker dat we voldoende aandacht kunnen bieden aan alle deelnemers. Wil jij jezelf ontwikkelen op persoonlijk gebied (bijvoorbeeld in timemanagement)? Of wil je volgend jaar goed van start met betere communicatie skills of aan de slag met nieuwe sales methoden? Het is allemaal mogelijk bij Coach+Result.

Bekijk ons trainingsaanbod

Volgend jaar trainen met budget van dit jaar

Gaat het niet meer lukken om dit jaar een training te volgen? Als je nu al een training voor 2021 vastlegt, kunnen we deze nog in 2020 factureren. Zo weet je zeker dat je alles uit je opleidingsbudget gehaald hebt en kun je volgend jaar weer fris beginnen!

Incompany training

Ben je verantwoordelijk voor een team of afdeling en beschikken jullie over een gezamenlijk budget? Ook voor incompany trainingen geldt dat we dit jaar kunnen factureren en de training volgend jaar kunnen aanbieden. Op deze manier krijgt het hele team of de hele afdeling een boost!

Bekijk verbetertrajecten voor teams

Weten welke training bij jou past?

Vind je het lastig om te bepalen welke training bij jou past? Wij denken graag met je mee! Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een passend opleidingsadvies.