Home > Ontwikkel jezelf > Time management

Time management

Uitval op werk is vaak stressgerelateerd. Voorkom dat je overloopt en door de bomen het bos niet meer ziet. Plan en organiseer je werkzaamheden efficiënt, hiermee zorg je voor een betere balans. Wil jij jouw (werk-) tijd efficiënter en effectiever benutten, dan is de cursus time management passend voor jou! Hierin ligt de focus op time management vaardigheden, die direct toepasbaar zijn en leiden tot zichtbare verbetering.

Wat levert het op?

Met de training time management ga je efficiënter en effectiever om met jouw (werk-)tijd, doordat je jouw werkzaamheden goed plant en organiseert. Je kent jouw persoonlijke valkuilen op het gebied van time management en je weet op welke manier je hier mee om moet gaan. Daarnaast breng je structuur aan in je dagelijkse werkzaamheden, prioriteer je jouw werkzaamheden volgens de Eisenhower-methode en maak je gebruik van de HOND methodiek om ‘nee’ te zeggen.

Voor wie?

Jij wilt je time management vaardigheden ontwikkelen om jouw werkzaamheden en tijd efficiënter in te kunnen delen, zodat je jouw (werk-) tijd effectiever benut en beter in balans bent.

Meer weten?

Wil jij jouw persoonlijke effectiviteit vergroten met een training time management? Of wil jij je op andere vlakken verder ontwikkelen? Onze trainers geven je met plezier meer informatie over de trainingen en coachprogramma’s. Neem contact op. Meer informatie over de investering, duur, trainingstijden en locatie? Download de brochure.

Neem voor deze training contact op met onze binnendienst

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure download training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken.

  • Eendaagse cursus time management
  • Trainen in kleine groepjes (max. 6 deelnemers)
  • Persoonlijke aandacht
  • Praktijkgerichte voorbeelden
  • Ervaren trainer/coach
  • Persoonlijke online leeromgeving (één jaar toegang)

Voor deze training zijn nog geen data bekend

Ook interessant voor jou:

Coaching

Bekijk training

Acquisitie en Relatiebeheer

Bekijk training

Time management

Bekijk training