Spring naar content

Persbericht

Ulvenhout, 13 februari 2024 Coach+Result sluit zich aan bij Complementair Groep 

Complementair Groep, het moederbedrijf achter Nederlands grootste onafhankelijke IT-opleider Vijfhart, heeft vandaag bekend gemaakt dat trainingsbureau Coach+Result uit Ulvenhout onderdeel is geworden van Complementair Groep.

Onder leiding van de huidige directie zal Coach+Result als zelfstandig merk blijven opereren vanuit Ulvenhout, met de toevoeging dat hun cursusaanbod nu ook beschikbaar zal zijn via het open rooster van Vijfhart IT-Opleidingen.

Sinds de oprichting in het jaar 2000 heeft Coach+Result meer dan 25.000 professionals opgeleid en is sinds 2015 acht jaar op rij bekroond als Beste Opleider van Nederland in sales en communicatie. Deze expertise in het verbeteren van klantbeleving, commerciële slagkracht, interne samenwerking en leiderschap maakt Coach+Result een waardevolle aanwinst voor Complementair Groep.

Sjoerd Wenselaar, directeur van Coach+Result:
“In de zoektocht naar een partner die onze groeiambities kon ondersteunen, vonden we bij Complementair Groep een visie die resoneert met onze doelstellingen en kernwaarden. De samenwerking met Bastiaan en het team biedt ons de kans om onze impact te vergroten, terwijl we trouw blijven aan onze missie om organisaties te helpen excelleren door middel van effectieve trainings- en coachingsprogramma’s.”

Bastiaan Janssen, CEO van Complementair Groep:
“Een groot dankwoord aan Sjoerd en zijn team van Coach+Result voor hun vertrouwen in ons. Deze samenwerking, en onze eerdere overname van Safety First Opleidingen begin dit jaar, tonen onze inzet om te voldoen aan de klantbehoefte voor een one-stop-shop voor opleidingen. Het breidt ons aanbod verder uit met kwalitatief hoogwaardige en praktijkgerichte cursussen, waardoor we een nog relevanter portfolio aan kunnen bieden. Deze stappen versterken ons doel om klanten optimaal te ondersteunen en de ambities van Coach+Result en de Complementair Groep gezamenlijk te realiseren.”

Over Complementair Groep
Complementair Groep vertegenwoordigt een groep gespecialiseerde en leidende Nederlandse opleidingsbedrijven, waaronder Vijfhart IT-Opleidingen, AT Computing, Cibit, Safety First Opleidingen, EPI Europe en nu ook Coach+Result. Door de krachten te bundelen, delen deze bedrijven een cultuur van ambitie, kwaliteit, verbinding, en groei. Complementair Groep groeit sinds haar oprichting jaarlijks autonoom en door overnames.

Over Coach+Result
Coach+Result is al meer dan twee decennia toonaangevend op het gebied van training en ontwikkeling in soft skills met als doel het verbeteren van klantbeleving, interne samenwerking en commerciële slagkracht. Onder het motto Bloed, Zweet en Trainen zet Coach+Result zich in om organisaties en hun medewerkers te ondersteunen in het benutten van hun maximale potentieel en samen succesvolle resultaten te behalen; oftewel Coach+Result.

 

Je bent nooit uitgeleerd!

Ontdek onze bijpassende trainingen.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.