Spring naar content

Wat klanten zeggen.

 

Wij werken voor kleine, middelgrote en grote organisaties in diverse branches. Op deze pagina vind je verschillende organisaties die samen met ons voor resultaat zijn gegaan! Onze expertise is het vergroten van de commerciële slagkracht en het verhogen van de klantbeleving, door de optimalisatie van klantcontact en het vergroten van de medewerkersbetrokkenheid.

“Organisaties iedere dag weer een beetje beter maken.”

Dagelijks zetten wij ons in om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw doelen. Wij geloven erin dat organisaties het verschil kunnen maken met klantcontact! Onze expertise ligt in het vergroten van commerciële slagkracht en het verhogen van de klantbeleving door de optimalisatie van klantcontact.

Sjoerd Wenselaar

– Sjoerd Wenselaar
Oprichter Coach+Result

 

Wat opdrachtgevers zeggen.

Wat cursisten zeggen.

“Omdat ik de training op korte termijn nodig had is de training online gegeven. De interactie was net zoals samen in een trainingszaal. Whiteboards en powerpoint konden ook tevoorschijn worden gehaald. Perfecte oplossing voor deze lastige tijden.”

“Het feit dat de training online plaatsvond, deed niets af aan de kwaliteit. De training heeft mij gemotiveerd om met de opgedane kennis aan de slag te gaan.”

“Trainer-Coach Ivonne is steengoed, een guru in wat ze doet, sterke inhoudoverdracht, faciliteert een mooi groepsproces, is rete enthousiast, opbouwend en heel scherp in het helpen de praktijk echt onder de knie te krijgen. Zonder enige twijfel de allerbeste training die ik in jaren gevolgd heb!”

“De training interne communicatie is een diepgaande training waarbij Ivonne de juiste vragen weet te stellen en te prikken daar waar het nodig is. Het is persoonlijk, doordacht en de essentie van de cursus wordt geraakt; vertrouwen onderling krijgen door je open te stellen naar elkaar. Een echte eye-opener voor ieder bedrijf!”

“Wat een waardevolle training, ontzettend veel aan gehad! Anouk geeft veel positieve feedback en goede voorbeelden waar je echt wat mee kunt. De dag vliegt zo voorbij, geen langdradige stof of saaie momenten. Een aanrader!”

“Vandaag een leuke en leerzame online training gehad. Cursus werd gegeven door een enthousiaste en inspirerende Maryam. Ik heb er zin en vertrouwen in om de nieuwe vaardigheden in de praktijk te gaan gebruiken.”

“Esther bijt zich in je vast en laat pas los als je het helemaal snapt. In 3 dagen enorm veel geleerd en direct toepasbaar in de praktijk. Echt een trainer met passie voor haar vak. Beheerst het coachingsvak tot in de puntjes. Een investering in jezelf die zich altijd uitbetaald.”

Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 9,7.

Coach+Result valt voor het 6e jaar op rij in de prijzen en is verkozen tot ‘De Beste Opleider van Nederland’. Deelnemers laten ervaringen achter op Springest en op basis hiervan wordt de beste opleider van Nederland gekozen. Het afgelopen jaar hebben ruim 1.500 deelnemers een review geschreven over de trainingen van Coach+Result. De trainingen zijn beoordeeld met een gemiddelde score van een 9,7. Coach+Result is trots voor velen te kunnen bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van (commerciële) doelen.

Wij werken onder andere voor.

Matrix logo
Humankind Kinderopvang