Home > Verbeter je team > Time management

Time management

Uitval van medewerkers is vaak werkstress gerelateerd. In een aantal gevallen is er daadwerkelijk spraken van een hoge werkdruk, maar in veel gevallen ervaren medewerkers een hoge werkdruk. Het efficiënt plannen en organiseren van werkzaamheden zorgt voor een betere balans. Daarom bieden wij de training timemanagement aan. Hierin gaan medewerkers aan de slag met timemanagement vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Wat levert het op?

Medewerkers gaan efficiënter en effectiever om met hun (werk-)tijd, door het plannen en organiseren van hun werkzaamheden. Ze kennen hun persoonlijke valkuilen rondom het managen van tijd en weten op welke manier zij hiermee om moten gaan. Medewerkers brengen structuur aan in hun dagelijkse werkzaamheden, prioriteren hun werkzaamheden volgens de Eisenhower-methode en maken gebruik van de HOND methodiek om ‘nee’ te zeggen.

Voor wie?

Voor professionals die hun timemanagement vaardigheden willen ontwikkelen, zodat zij hun werkzaamheden efficiënter kunnen indelen, hun werktijd effectiever kunnen benutten en beter in balans zijn.

Meer weten?

Op zoek naar een cursus time management om de persoonlijke effectiviteit van je teamleden te vergroten? Coach+Result heeft een uitgebreid aanbod van programma’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je bij ons terecht voor trainingen en coachtrajecten op het gebied van verkoop, klantbeleving, management en teamontwikkeling. Wil je meer weten over onze aanpak, de inhoud van onze programma’s of wil je weten welk programma het beste past bij jouw team? Neem contact met ons op.

Neem voor deze training contact op met onze binnendienst

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure download training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken.

  • Trainen in kleine groepen
  • Individuele aandacht  
  • Praktijkvoorbeelden
  • Praktische oefeningen
  • Consultatieperiode
  • Persoonlijke Online Leeromgeving
  • Hoogste opleidersscore van Nederland: 9,6!

Coaching

Bekijk training

Acquisitie en Relatiebeheer

Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is een belangrijk onderdeel van verkoop. Haalt jij eruit wat…

Bekijk training

Time management

Effectief benutten van (werk-)tijd en meer balans tussen werk en privé door het efficiënt plannen en organiseren van…

Bekijk training