Home > Verbeter je team > Acquisitie en Relatiebeheer

Acquisitie en Relatiebeheer

Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is een belangrijk onderdeel van verkoop. Haalt je team eruit wat erin zit? Hoe binden medewerkers hun relaties? Hoe is de conversie? En de omzet? Vaak kunnen commerciële en gespreksvaardigheden verbeteren. Hiervoor bieden wij de training relatiebeheer aan. Deze verkooptraining leidt tot direct zichtbaar resultaat; succesvolle langetermijnrelaties en hoger rendement uit klantgesprekken.

Wat levert het op?

Medewerkers richten de gesprekken met klanten efficiënt in, hierdoor benutten zij de beschikbare (verkoop-)tijd effectief. Zij spiegelen zich goed aan verschillende klanttypen, hierdoor creëren zij direct een goede sfeer en zijn zij een prettige gesprekspartner. Medewerkers positioneren zich krachtig met een one-minute story. Daarnaast inventariseren zij de klantbehoefte grondig, zodat zij klantspecifiek kunnen presenteren en adviseren. Zij gaan op de juiste manier om met bezwaren en komen snel tot het gewenste resultaat, omdat zij passende gesprekstechnieken, verkooptechnieken en afsluittechnieken gebruiken.

Voor wie?

Voor professionals die maximaal rendement willen halen zakelijke gesprekken met klanten en prospects en relaties willen opbouwen voor de lange termijn. De training voor succesvol relatiebeheer is onder andere voor accountmanagers, relatiemanagers, buitendienst medewerkers, verkoop/sales medewerkers.

Meer weten?

Op zoek naar een verkooptraining om de commerciële gespreksvaardigheden van je team verder te ontwikkelen? Het aanbod verkooptrainingen van Coach+Result is uitgebreid. Onze trainers geven je graag meer informatie.

Neem voor deze training contact op met onze binnendienst

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure download training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken.

  • Kleine groepen van max. 6 deelnemers
  • Toegespitst op de eigen praktijk
  • 70% van de tijd praktische oefeningen
  • Consultatieperiode van 2 maanden na afloop van de training
  • Jaar lang toegang tot de online leeromgeving
  • Hoogste opleidersscore van Nederland: 9,6!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant voor je team:

Coaching

Bekijk training

Acquisitie en Relatiebeheer

Bekijk training

Time management

Bekijk training