Home > Verbeter je team > Presentatievaardigheden

Presentatievaardigheden

Binnen veel functies is het geven van presentaties aan de orde van de dag. Of het nu gaat om presentaties aan collega’s, leidinggevenden en/of klanten. Je wilt dat medewerkers met plezier en zelfvertrouwen, krachtige presentatie geven die impact hebben op hun publiek. Daarom bieden wij de training presentatievaardigheden aan. In de training gaan medewerkers aan de slag met vaardigheden, die de kwaliteit van hun presentaties zichtbaar verbetert.

Wat levert het op?

Medewerkers weten hoe belangrijk een goede voorbereiding is, daarom formuleren zij van de voren een krachtige boodschap. Met daarin een duidelijke inleiding, een kern en slot. Zij bouwen hun presentaties gestructureerd op, hierdoor maken zij een professionele indruk. Ook hebben zij de juiste houding en mindset. Daarnaast maken zij op de juiste manier gebruik van visuele middelen ter ondersteuning van hun verhaal en gaan zij goed om met vragen vanuit hun publiek.

Voor wie?

Voor professionals die met regelmaat presentaties geven aan collega’s leidinggeven en/of klanten en hun presentatievaardigheden willen ontwikkelen om met plezier en zelfvertrouwen een krachtige presentatie neer te kunnen zetten.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het trainingsprogramma? Wil je meer weten over onze aanpak of ben je benieuwd hoe wij jou en je team kunnen ondersteunen bij het behalen van (commerciële) doelstellingen? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer.

Neem voor deze training contact op met onze binnendienst

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure download training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken.

  • Hoe bereid je presentaties goed voor?
  • Presenteren volgens een structuur
  • Hoe formuleer je een krachtige boodschap?
  • Een krachtige presentatie neerzetten
  • Inzetten van visuele middelen ter ondersteuning van je presentatie

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant voor je team:

Coaching

Bekijk training

Acquisitie en Relatiebeheer

Bekijk training

Time management

Bekijk training