Home > Verbeter je team > Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Medewerkersbetrokkenheid is binnen veel organisaties een belangrijk punt op de agenda. Écht betrokken medewerkers hebben plezier in wat ze doen. Zij doen wat ze doen, omdat ze dat zélf willen. Maar bij hoeveel medewerkers uit je team is dit het geval? Daarom bieden wij de training persoonlijk leiderschap aan. In deze training ontdekken je medewerkers wie ze zijn, wie ze willen zijn en hoe ze dagelijks keuzes maken in lijn met hun persoonlijke levensmissie. Hiermee stimuleer je medewerkers om erover na te denken of zij op de juist plek zitten en verbeter je de effectiviteit van je team.

Wat levert het op?

Medewerkers weten hoe zij hun kwaliteiten kunnen inzetten in de samenwerking met anderen en hoe zij om moeten gaan met uitdagingen. Zij kennen hun belangrijkste persoonlijke principes en waarden en hebben hun persoonlijke missie duidelijk voor ogen. Hun zelfbeeld is realistisch en zij hebben meer zelfvertrouwen. Verder besteden zij alleen nog aandacht aan zaken binnen hun cirkel van invloed, vergroten zij hun invloed als dat nodig is en overwinnen zij interne belemmeringen.

Voor wie?

Voor professionals die zélf de leiding willen hebben over hun (werk-)leven en dagelijks gemakkelijker keuzes wil kunnen maken in lijn met hun persoonlijke missie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de training persoonlijk leiderschap en het daarbij horende coachprogramma? De trainers vertellen je graag meer.

Neem voor deze training contact op met onze binnendienst

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure download training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken.

  • Inzetten van kernkwaliteiten en omgaan met uitdagingen
  • Meer zelfvertrouwen en een realistisch zelfbeeld
  • Energiemanagement
  • Interne belemmeringen overwinnen
  • Handelen in lijn met de persoonlijke missie

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant voor je team:

Coaching

Bekijk training

Acquisitie en Relatiebeheer

Bekijk training

Time management

Bekijk training