Online ondersteuning

Coaching en training is een continu proces. Blijven ontwikkelen en vernieuwen, dát vinden wij belangrijk. Als aanvulling op onze groepstrainingen en coaching hebben we daarom een online leeromgeving ontwikkeld. Onze digitale coach ondersteunt medewerkers bij het écht eigen maken van nieuwe vaardigheden. In de praktijk, wanneer je maar wilt.

Wat kun je verwachten van onze online omgeving?

Deelnemers kunnen vóór, tijdens en na de training aan de slag met de digitale coach. Voorafgaand maken zij alvast kennis met onderwerpen die in de training aan bod komen. Ook krijgen zij een voorbereidende opdracht, waarin gevraagd wordt naar persoonlijke leerdoelen. Onze trainers gebruiken de input voor de afstemming van trainingen en rollenspellen.

Afhankelijk van de trainingsduur (een- of tweedaags) worden na afloop nieuwe activiteiten beschikbaar gemaakt. Zo kunnen deelnemers de behandelde onderwerpen herhalen en oefenen met de geleerde vaardigheden. Binnen al onze programma’s krijgen direct leidinggevenden een actieve rol. Zij sturen hun team aan en begeleiden de toepassing van nieuwe vaardigheden. Daarom krijgen zij ook toegang tot de leeromgeving, zodat zij de voortgang en resultaten per medewerker kunnen monitoren.