Home > Pieter Gilhuis

Pieter Gilhuis

     

‘Of je nu denkt dat je het kunt of niet kunt, je krijgt in beide gevallen gelijk’

Wat is de kwaliteit van je communicatie en je mind-set? En wat is het effect ervan op anderen? Wat gaat goed en waar zit er ruimte voor ontwikkeling?

Een greep uit de vragen die Pieter in zijn trainingen aan deelnemers stelt. Soms confronterend en altijd met als doel om beweging te creëren en mensen te raken. Mensen anders naar zichzelf en situaties laten kijken om vervolgens met ander gedrag te experimenteren is hierin kenmerkend.

Pieter heeft een passie voor het ontwikkelen van mensen op professioneel en persoonlijk vlak. Hij ziet het als een uitdaging om mensen te ontwikkelen naar hun volledige potentieel. Zijn stijl is te typeren als toegankelijk, diepgang, empathisch en met een gezonde dosis humor.

De afgelopen jaren heeft Pieter veel mensen begeleidt in uiteenlopende branches. Ook heeft hij zichzelf op professioneel en persoonlijk gebied verder ontwikkelt door diverse vakinhoudelijke trainingen en opleidingen. Pieter Gilhuis is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Beroeps Coaches.

Ons team