Home > Ontwikkel jezelf > Telefonisch verkopen

Telefonisch verkopen

Hoe is het gesteld met jouw verkooprendement? Wat is je conversie en hoe groot is de omzet? Een belangrijke vraag; kun jij je op deze vlakken nog ontwikkelen? Verbeter het rendement van jouw verkoopgesprekken en realiseer meer omzet bij prospects en bestaande klanten, met de training telefonisch verkopen. Hierin ligt de nadruk op vaardigheden die je meteen kunt toepassen in de praktijk en die bijdragen aan een succesvolle telefonische verkoop.

Wat levert het op?

Jij bouwt je gesprekken op volgens een gespreksstructuur, zodat je efficiënte verkoopgesprekken voert. Daarnaast presenteer jij je krachtig met een one-minute story/pitch en vertaal je de eigenschappen van producten/diensten naar specifieke voordelen voor de klant. Jij kunt goed omgaan met verschillende klanttypen en krijgt commitment op de order met behulp van verkooptechnieken.

Voor wie?

Telefonisch verkopen is een belangrijk onderdeel van jouw functie en jij wilt hierin succesvol zijn. Deze verkooptraining is onder andere voor: binnendienst medewerkers, medewerkers buitendienst, accountmanagers, verkopers, callcenter medewerkers en telemarketeers.

Meer weten?

Meer informatie over de investering, duur, trainingstijden en locatie? Download de brochure.

Voor een effectieve verkooptraining, ben je bij de Beste Sales Opleider van Nederland* aan het juiste adres. Ook op het gebied van klantbeleving, management en persoonlijke ontwikkeling hebben wij een uitgebreid aanbod. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Neem voor deze training contact op met onze binnendienst

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure download training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken.

  • Eendaagse training telefonisch verkopen
  • Trainen in kleine groepjes (max. 6 deelnemers)
  • Persoonlijke aandacht
  • Praktijkgerichte voorbeelden
  • Ervaren trainer/coach
  • Persoonlijke online leeromgeving (één jaar toegang)

Voor deze training zijn nog geen data bekend

Ook interessant voor jou:

Coaching

Bekijk training

Acquisitie en Relatiebeheer

Bekijk training

Time management

Bekijk training