Home > Ontwikkel jezelf > Telefonisch incasseren en debiteurenbeheer

Telefonisch incasseren en debiteurenbeheer

Als je klanten belt met betrekking tot achterstallige betalingen of voor het maken van betalingsafspraken, krijg je doorgaans te maken met weerstand en onvrede. Hoe effectief zijn jouw telefonische incassogesprekken? Kom je snel tot het gewenste resultaat: de betaling? Hoe ga jij om met weerstand? Is op deze punten nog verbetering mogelijk, dan is de cursus debiteurenbeheer en telefonisch incasseren iets voor jou.

Wat levert het op?

Je voert efficiënte en effectieve inkomende en uitgaande incassogesprekken en hebt daarbij oog voor de relatie met de klant. Je behaalt snel het gewenste resultaat, een betaling of betalingsafspraak, doordat jij je gesprekken opbouwt volgens een gespreksstructuur. Ondanks de negatieve aard van het gesprek, creëer jij de juiste sfeer door middel van spiegelen en een klantvriendelijke houding. Jij gaat op de juiste manier om met weerstand en ongenoegen van klanten. En je krijgt commitment op betalingen/betalingsregelingen.

Voor wie?

Jij voert inkomende en/of uitgaande telefoongesprekken met betrekking tot openstaande betalingen van klanten en jij wilt deze met succes afhandelen. De training telefonisch incasseren is onder andere voor: medewerkers binnendienst, accountmanagers, administratief medewerkers, incasso medewerkers, medewerkers debiteurenbeheer, medewerkers financiële administratie.

Meer weten?

Meer informatie over de investering, duur, trainingstijden en locatie? Download de brochure. Wil je meer informatie over onze trainingen en coachprogramma’s? Onze trainers beantwoorden je vragen graag.

Neem voor deze training contact op met onze binnendienst

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure download training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken.

  • Eendaagse training debiteurenbeheer en telefonisch incasseren
  • Trainen in kleine groepjes (max. 6 deelnemers)
  • Persoonlijke aandacht
  • Praktijkgerichte voorbeelden
  • Ervaren trainer/coach
  • Persoonlijke online leeromgeving (één jaar toegang)

Voor deze training zijn nog geen data bekend

Ook interessant voor jou:

Coaching

Bekijk training

Acquisitie en Relatiebeheer

Bekijk training

Time management

Bekijk training