Home > Ontwikkel jezelf > Presentatievaardigheden

Presentatievaardigheden

Binnen veel functies is het geven van presentaties aan de orde van de dag. Of het nu gaat om presentaties aan collega’s, leidinggevenden en/of klanten. Je wilt dat je met plezier en zelfvertrouwen, krachtige presentatie geeft die impact heeft op je publiek. Dit leer je in de training presentatievaardigheden van Coach+Result. Je gaat hierin aan de slag met vaardigheden, die de kwaliteit van jouw presentaties zichtbaar verbeteren.

Wat levert het op?

Je weet hoe belangrijk een goede voorbereiding is, daarom formuleer je van de voren een krachtige boodschap. Met daarin een duidelijke inleiding, een kern en slot. Je bouwt jouw presentaties gestructureerd op, hierdoor maak je een professionele indruk. Ook heb je de juiste houding en mindset. Daarnaast maak je op de juiste manier gebruik van visuele middelen ter ondersteuning van jouw verhaal en ga je goed om met vragen vanuit het publiek.

Voor wie?

Jij geeft met regelmaat presentaties geven aan collega’s leidinggeven en/of klanten en jij wilt jouw presentatievaardigheden verder ontwikkelen, zodat je met plezier en zelfvertrouwen een krachtige presentatie kunt neerzetten.

Meer weten?

Meer informatie over de investering, duur, trainingstijden en locatie? Download de brochure. Naast de training presentatievaardigheden heeft Coach+Result een uitgebreid aanbod van trainingen. Ook kun je bij ons terecht voor een individueel coachtraject om jouw kennis en vaardigheden verder te ‘verstevigen’. Onder begeleiding van een trainer ga je de geleerde vaardigheden toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem voor deze training contact op met onze binnendienst

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure download training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken.

  • Tweedaagse training presentatievaardigheden
  • Trainen in een kleine groep (max. 6 deelnemers)
  • Persoonlijke aandacht
  • Praktijkgerichte voorbeelden
  • Ervaren trainer/coach
  • Direct toepassen geleerde vaardigheden
  • Persoonlijke online leeromgeving (één jaar toegang)

Voor deze training zijn nog geen data bekend

Ook interessant voor jou:

Coaching

Bekijk training

Acquisitie en Relatiebeheer

Bekijk training

Time management

Bekijk training