Home > Ontwikkel jezelf > Persoonlijke drijfveren

Persoonlijke drijfveren

Wil jij je maximaal ontwikkelen als persoon, dan is het goed om te kijken naar de onderliggende drijfveren van gedrag. Als je inzicht hebt in jouw persoonlijke drijfveren én in de kwaliteiten en valkuilen die horen bij jouw persoonlijkheidstype, dan kun je zien op welke punten jij je nog kunt ontwikkelen. In de training persoonlijke drijfveren wordt ook aandacht besteed aan de andere persoonlijkheidstypes, dit helpt je verder in het contact en de samenwerking met anderen, zowel zakelijk als privé.

Wat levert het op?

Je maakt bewuste keuzes die goed zijn voor jezelf, je collega’s en je klanten. Je hebt inzicht in je onbewuste overtuigingen en weet hoe deze overtuigingen je soms in de weg zitten. Ook ben je bekend met de verschillende persoonlijkheidstypes en de daarbij horende kwaliteiten en valkuilen. Hierdoor weet je op welke vlakken je nog kunt ontwikkelen en kun je beter omgaan met collega’s die een ander persoonlijkheidstype hebben. Verder ontdek je wat jouw eigen ‘gebruiksaanwijzing’ is en wat voor collega of manager je eigenlijk zijn.

Voor wie?

Jij bent bewust bezig met de ontwikkeling op persoonlijk vlak en je wilt weten op welke  punten jij je nog kunt ontwikkelen als persoon. Daarnaast wil jij het beste halen uit het contact en de samenwerking met anderen.

Meer weten?

Meer informatie over de investering, duur, trainingstijden en locatie? Download de brochure. Coach+Result biedt diverse trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Onze  programma’s zijn praktisch en concreet. Met de kennis een vaardigheden die behandeld worden, kun je direct stappen maken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Neem voor deze training contact op met onze binnendienst

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure download training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken.

  • Tweedaagse training persoonlijke drijfveren
  • Trainen in een kleine groep (max. 6 deelnemers)
  • Persoonlijke aandacht
  • Ervaren trainer/coach
  • Direct toepassen geleerde vaardigheden
  • Persoonlijke online leeromgeving (één jaar toegang)

Voor deze training zijn nog geen data bekend

Ook interessant voor jou:

Coaching

Bekijk training

Acquisitie en Relatiebeheer

Bekijk training

Time management

Bekijk training