Coaching voor je jezelf

Om tot échte verandering te komen, coacht en begeleidt de trainer-coach jou in de praktijk. Daar waar het ertoe doet; op jouw werkplek! Iedere coachsessie wordt toegespitst op jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte en het coachtraject beslaat circa 2 maanden.

Vertaalslag naar de praktijk

Het coachtraject

De coachtrajecten van Coach + Result richten zich op de verbetering van gespreksvaardigheden zowel telefonisch als face-to-face, de verbetering van coachingsvaardigheden of persoonlijke ontwikkeling. Het traject start met een individuele coachsessie, waarin de trainer-coach je coacht en begeleidt bij het toepassen van de ‘nieuw’ geleerde vaardigheden in jouw dagelijkse praktijk. Op deze manier ervaar je direct wat het toepassen je oplevert. Binnen twee weken ontvang je een uitgebreide rapportage. Hierin staat alles beschreven wat besproken is en vind je jouw persoonlijke ontwikkelplan met concrete doelen en acties.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor coaching? Neem dan contact op met een van onze trainer-coaches, zij vertellen je graag meer. Bel naar 076 – 231 01 00 of stuur een e-mail.

Ja, ik wil meer weten over:

  • Coachen op gespreksvaardigheden telefonische en/of face-to-face
  • Coachen op coachingsvaardigheden
  • Coachen op persoonlijke ontwikkeling