Spring naar content

Coaching in Breda

Ben je op zoek naar coaching in Breda? Coach+Result is een professioneel trainingsbureau vlakbij Breda, waar je terecht kunt voor trainingen en ontwikkeltrajecten in verkoop, klantbeleving, persoonlijke ontwikkeling en management. Maar wist je dat je wij onze trajecten vaak combineren met coaching op de werkplek? Op deze manier zorgen we ervoor dat nieuw geleerde vaardigheden écht worden toegepast in de praktijk. Als je op zoek bent naar coaching in regio Breda, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor resultaat door een focus op persoonlijke ontwikkeling en begeleiding bij het realiseren van jouw doelen.

6 jaar Beste Opleider van Nederland

Smiley face

Soorten coaching.

We bieden diverse vormen van coaching on the spot in Breda en daarbuiten, zodat er altijd een passend traject voor jou is.

  • Direct coach: focus op het versterken van jezelf in face-to-face gesprekken.
  • Personal coach: focus op coaching voor individuele ontwikkeling.
  • Management coach: focus op het versterken van leidinggevenden in effectief coachen en begeleiden.
  • Telecoach: focus op het versterken van jezelf in telefonische gesprekken.

Deze vormen van coaching worden regelmatig ingezet in combinatie met verbetertrajecten voor teams. Kies jij voor coaching voor jouw werknemers in of rondom Breda?

 

 

 

coaching breda

Online leeromgeving.

Wij geloven erin dat coaching en training een continu proces is. Blijven ontwikkelen en vernieuwen: dat is wat belangrijk is. Als aanvulling op onze groepstrainingen en coaching in Breda hebben we daarom een online leeromgeving ontwikkeld. In deze leeromgeving kunnen medewerkers voor, tijdens en na de training aan de slag. Behandelde theorie wordt hierin verder uitgewerkt, maar er zijn ook praktische oefenen om aan de slag te gaan met de vaardigheden.

Coaching Breda

 

 

Meer informatie.

Ben jij ook overtuigd van de combinatie tussen training en coaching en wil je dit in de buurt van Breda of online volgen? We gaan graag met je in gesprek om een passend traject uit te stippelen! Alle afspraken met de coach kunnen op ons kantoor vlakbij Breda plaatsvinden, maar dus ook via onze online omgeving. Via onderstaande gegevens kun je eenvoudig contact opnemen. Je kunt ook direct contact met ons opnemen via 076-2310100 of info@coachresult.nl.

 

 

Let's go?

Contact

  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene Brochure Coach+Result

  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.