Spring naar content

Beste Opleider van Nederland in 2021 én 2022

Coach+Result heeft wederom awards gewonnen!

Yes, de verkiezingen voor ‘De Beste Opleider van Nederland’ zijn weer terug van weggeweest! Dit jaar zelfs met awards van 2 jaar, namelijk 2021 & 2022. Ons hele team heeft vandaag in spanning afgewacht: kunnen we onze prestaties van voorgaande jaren weer overtreffen? Met heel veel trots mogen wij aankondigen dat wij zeker iets te vieren hebben!

 

Awards 2021 / 2022

Niet alleen met terugwerkende kracht over 2021 maar ook over dit jaar 2022 heeft Springest de Beste Opleiders van Nederland bekend gemaakt:

 

Over deze jaren mogen wij ons wederom De Beste Opleider noemen in de categorieën Sales en Communicatie!

 

 

De Beste Opleider van Nederland

De Beste Opleider van Nederland is een verkiezing die georganiseerd wordt door het platform Springest. Dit is dé website waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling en dus ook de trainingen van Coach+Result. Via de website kunnen deelnemers ervaringen achterlaten en op basis daarvan wordt de beste opleider bepaald. Daarbij worden diverse awards uitgereikt in verschillende categorieën. Bij ieder verbetertraject en iedere training zetten wij ons in voor maximaal resultaat. En dat zien we terug in onze mooie beoordelingen op Springest. Op basis van 2.456 ervaringen zijn wij beloond met een gemiddelde 9,7!

 

Over ons trainingsbureau

Wij zijn Coach+Result. Wij onderscheiden ons van andere trainingsbureaus door onze focus op resultaat. Niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn. In onze ontwikkeltrajecten is veel focus op interne verankering door medewerkers én management. Dat doen we op het gebied van verkoop, klantbeleving, management en team- en persoonlijke ontwikkeling. Binnen onze praktijkgerichte trainingen is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Zodat we in iedereen het beste naar boven halen!

Wij willen al onze deelnemers van de afgelopen jaren bedanken voor het vertrouwen in ons trainingsbureau én natuurlijk voor de positieve reviews. Op naar een succesvol 2023!

 

Let's go?

Contact

  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene Brochure Coach+Result

  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuur door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.